Cifrele pandemiei in judetul Neamt, sunt din nou in scadere. De aproximativ doua saptamani, incidenta de raspandire comunitara este pe un trend descendent si a ajuns astazi (11 februarie) la 1,18 la mie, foarte aproape de scenariul verde. Incidenta este in scadere si in Piatra Neamt, unde a ajuns la 2,35 la mie.

La acest moment, in judetul Neamt nu mai este nicio localitate in scenariu rosu si doar 7 UAT-uri inregistreaza incidente mai mari de 1,5 la mie (sursa: Prefectura Neamt)

Si numarul internarilor in Spitalul Judetean Neamt a scazut, astazi, fiind internati 179 de paicenti infectati cu Sars Cov2, de la peste 200 cati erau internati in urma cu cateva zile. 7 pacienti sunt internati la terapie intensiva, 4 dintre acestia, fiind ventilati mecanic.

In ultimele 24 de ore, in Neamt au fost raportate 55 de noi infectari. La nivel national, au fost raportate 2644 de persoane depistate pozitiv. Doar doua judete mai sunt in scenariu rosu (Maramures si Timis). In 6 judete se inregistreaza incidente de peste 1,5 la mie, la fel si in Bucuresti si Ilfov. Restul judetelor sunt in scenariu galben sau verde, cele mai multe, cu incidente de sub 1 la mie.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.