Vineri, 02.09.2016, la ora 13:34, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Gâdinți. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 600 mp. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

     Sâmbătă, 03.09.2016 la ora 17:53, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Secuienii Noi, comuna Secuieni. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 150 mp vegetație uscată și gunoi menajer. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fără respectarea regulilor.

     Sâmbătă, 03.09.2016, la ora 18:37, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Luțca, comuna Sagna. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 300 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fără respectarea regulilor.

    Sâmbătă, 03.09.2016 la ora 19:24, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Cârligi, comuna Filipești, județul Bacău. La locul intervenției s-au deplasat 7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie și un autocamion de intervenție. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 300 mp vegetație uscată, 15 arbori și gunoi menajer. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

     Sâmbătă, 03.09.2016 la ora 19:24, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Roznov. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 100 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.