Marţi, 04.08.2015, la ora 12:32, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren din satul Doina, comuna Girov. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de stins incendii şi au acţionat două ore pentru lichidarea incendiului, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ două hectare. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

 

Marţi, 04.08.2015, la ora 15:50, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu într-o gospodărie din satul Boiştea, comuna Petricani. La locul indicat s-au deplasat şase pompieri din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ cu o autospecială de stins incendii şi au lichidat în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars resturi vegetale, pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

 

Marţi, 04.08.2015, la ora 15:51, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu pe islazul din localitatea Horia. La locul indicat s-au deplasat cinci pompieri din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială de stins de lucru cu apă şi spumă şi au lichidat în scurt timp incendiul, în urma căruia a ars vegetatie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

 

Marţi, 04.08.2015, la ora 18:16, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu într-o gospodărie din localitatea Bârgăuani. La locul indicat s-au deplasat şase pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială de stins de stins incendii şi şase membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al counei Bârgăuani. Forţele au lichidat în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars o bucătărie de vară, anexă a casei, pe o suprafaţă de 25 mp., construită din lemn şi acoperită cu azbociment, mobilier, patru metri de gard, opt pneuri pentru autoturisme şi au fost deteriorate două ferestre ale unei încăperi din locuinţă.  Cauza probabilă a incendiului: jar căzut din sistemul de încălzit.

 

Marţi, 04.08.2015, la ora 20:26, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat de către un bărbat din satul Conţeşti, comuna Girov, că vecinul a dat foc unor deşeuri în grădină şi a plecat de acasă, zona în care activitatea avea loc fiind aproape de casa apelantului. La locul indicat s-au deplasat patru pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială de stins de lucru cu apă şi spumă şi au lichidat focarul, care cuprindea aproximativ 70 kg. deşeuri de mase plastice, informeaza lt. Andrei Grancea, purtator de cuvant ISU Neamt.

sursa: comunicat de presa ISU Neamt

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.