Pe strada Cetatea Neamtului, pe sensul de mers spre Targu Neamt, aproape de iesirea din Piatra Neamt, zace de trei zile o mare movila de beton si de bucati de asfalt spart, dupa ce s-a lucrat la o gura de canal. Sau inca se mai lucreaza. Nu stim. Ce stim sigur, este ca joi locul arata ca o sorcova. Adica erau multe crengi cu niste banda din plastic, cu rosu si cu alb. Astazi arata asa cum se vede in poza.
20150620_135108

 

Ambele benzi de circulatie sunt blocate, soferii fiind nevoiti sa mearga pe contrasens, fara ca devierea circulatiei sa fie semnalizata si dirijata corespunzator, iar indicatorul din imagine n-are nicio legatura cu situatia creata, poate doar interzicand accesul tuturor autovehiculelor pe frumoasa movila, ceea ce oricum nu si-ar dori nimeni. Macar de ar fi fost pus la o distanta regulamentara de locul respectiv pentru ca soferii sa vada din timp si sa poata evita obstacolul, acesta fiind imediat dupa iesirea dintr-o curba.

Este cat se poate de clar ca siguranta traficului in acest loc este afectata si va fi la fel cel putin pana luni, pentru ca este foarte greu de crezut ca situatia se va remedia in seara asta sau duminica,  asa ca nu ne ramane decat sa speram ca nu vom vedea zilele acestea niciun comunicat de la politia rutiera sec si vesnic formulat la fel, de genul:”conducatorul auto nu a adaptat viteza la conditiile de trafic” si  tragem nadejde ca asa ceva nu va ramane nesanctionat de catre autoritati, stiind ca exact in acelasi loc, asta iarna, un autobuz a daramat aproape in intregime o casa, tot din cauza inconstientei celor care ar fi trebuit sa contribuie la desfasurarea traficului rutier in conditii de siguranta.

 

Ionut Corfu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.