Pe modelul sloganului comunist, “Dai in mine dai in fabrici si uzine” directorul de la Publiserv crede ca Publiserv este EL. Adica daca dezvaluim matrapazlacurile de la Publiserv, il atacam pe EL, inegalabilul Ciobanu, personajul providential de la Publiserv, fara de care orasul s-ar duce de rapa.

Intr-o incercare patetica si injositoare pentru un pretins politician si director de companie sustinuta din bani publici, Ciobanu se lanseaza intr-un atac lipsit de orice noima la adresa tvmneamt.ro si a autorului articolelor despre ceea ce se intampla la Publiserv, numindu-l ziarist de carton (noi credeam ca oamenii platiti din bani publici trebuie sa se ocupe de altceva, nu de razboaie cu presa- elucubratiile scrise de el pe pagina lui de facebook Valentin Ciobanu- politician, pot fi vazute la sfarsitul articolului). Este de inteles pana la urma sa aiba asa o reactie, pentru ca noi nu prea stim sa pupam politicienii in dos si ca atare nu putem sa facem articole pupincuriste (platite sau nu) despre cat de frumosi si destepti sunt cei care traiesc din banii nostri ai tuturor. Si ca sa fie lamuriti cititorii in privinta articolelor care ii plac lui Ciobanu, va aratam doua exemple:

Interviu cu noul director Publiserv, Valentin Ciobanu

Publiserv si primii pasi catre normalitate

Dar problema nu este pana la urma ca Ciobanu arunca cu noroi. Suntem obisnuiti cu astfel de reactii din partea celor care se simt cu musca pe caciula, iar unii ne-au dat si in judecata, la fel cum nu ne-ar mira sa o faca si Ciobanu. Problema este ca el nu prea intelege despre ce scriem noi, si medicii numesc asta analfabetism functional, afectiune care face ravagii in intreaga lume.

Ciobanu vorbeste despre ”ATAC direct asupra persoanei mele”. Noi nu l-am atacat niciodata pe Ciobanu, iar atat cititorii cat si Ciobanu trebuie sa inteleaga asta. Noi am vorbit despre Publiserv, unde director este Valentin Ciobanu, numit in functie politic de PNL indiferent ca ii place sau nu asta. Subiectul nostru nu a fost niciodata o persoana. Articolele scrise despre Publiserv sunt pe site si pot fi verificate. Noi vorbim despre decizii luate de Valentin Ciobanu in calitate de director al Publiserv si nu am publicat articole despre decizii luate de Ciobanu, acasa la cetateanul Ciobanu. Culmea, cele mai multe au ca subiect nereguli de pe vremea cand nu era director Ciobanu. Si atunci, de ce sare el ca ars? Le ia apararea fostilor directori? Destul de curios daca e asa.

  Ca un copil plangacios certat la gradinita, Ciobanu isi baga singur si familia in povestea asta inventata de el. Absolut descalificant pentru un om care se vrea a fi un politician, sa recurga la tertipuri lacrimogene de acest gen.

  Culmea, cand visa la postul de director Locativserv, Ciobanu il critica public pe directorul de atunci al companiei, Janel Iosub. Mai mult, Ciobanu distribuia pe facebook articolele critice la adresa lui Iosub, publicate de tvmneamt.ro si chiar le sponsoriza. Oare Janel Iosub nu are si el familie? Deci cand era de criticat Janel Iosub era bine pentru Ciobanu. Cand vine vorba despre compania unde este el director interimar, nu mai este bine cu critica, ci doar cu pupincurismul. Adevarata gandire liberala.

In orice caz, il asiguram pe directorul Publiserv ca incercarile lui de intimidare nu ne impresioneaza deloc si derapajele din administratia publica vor fi sanctionate de tvmneamt.ro ca si pana acum.

Iata atacul suburban al omului platit din bani publici, caruia presa neobedienta ii face nopti albe (greselile de scriere apartin autorului):

”Această persoană, după cum veți observa fiecare dacă veți studia articolul din link-ul de mai jos (asta în cazul în care nu vă cer prea mult), și-a făcut un rost în viață din a face articole cu ATAC direct asupra persoanei mele. La început am crezut că omul nu are o afinitate politică pentru PNL și cum m-a văzut și pe mine pe acolo (membru de partid PNL – nu îmi este rușine că fac parte dintr-un partid) a început “să tragă cu articole” (pe această cale îmi cer scuze adevăraților Ziariști din Piatra Neamț pentru faptul că citesc abjecțiile acestui jurnalist de CARTON). După ce am fost numit Director Interimar la PUBLISERV SA, a continuat cu aceste “articole” pe motivul că nu vreau să îi răspund la cererile făcute de dumnealui în baza Legii nr. 544/2001, nimic mai FALS… I-am răspuns acestui “domn” la cererea dumnealui, i-am și telefonat să îl asigur de transparență, de faptul că în calitatea mea de director îi voi sta la dispoziție cu orice informație este nevoie. Dar ce să vezi? “Articolele” pe care le face acest domn continuă să fie cu insulte, dezinformări la adresa persoanei mele.
Rușine să îți fie domnule “jurnalist”! Dacă ai avea puțină conștiință ți-ai da seama că în spatele meu este o familie, o soție, 2 copii (dacă cineva ar scrie astfel de lucruri despre tine, aș fi curios ce dialog ai avea TU cu copilul tău, știind că tot ceea ce se scrie sunt numai MINCIUNI și răutăți), părinți, bunici…, care din păcate trebuie să citească toate minciunile pe care le scrii!!!

Rușine, Rușine, Rușine, Rușine, Rușine…, dar sunt mai mult decât sigur că dumneata, domnule “jurnalist”, nu știi Semnificația acestui cuvânt.

https://tvmneamt.ro/?s=Ciobanu+Valentin+

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.