Fostul premier Ludovic Orban, a avut o reacție extrem de dură după ce președintele Iohannis l-a desemnat pe Marcel Ciolacu, prim ministru, acesta urmând să fie învestit în funcție, joi, după votul din Parlament. Orban afirmă că ”Iohannis comite ultimul act de trădare din drama pe care a servit-o poporului român, dând puterea pe mâna caracatiței PSD”, amintind momentul alegerilor din 2019, când președintele susținea că PSD este nociv pentru România și că nu va mai desemna niciodată un premier de la partidul baronilor. ”Astăzi, Iohannis, chiar de ziua lui de naștere face propria lui mineriadă politică, fără mineri. Își bate joc și trădează încrederea și speranța are i-a fost acordată de 6,5 milioane de români și de promisiunile făcute în campanie: O România fără PSD, o Românie normală, o Românie care să fie guvernată pentru respectarea drepturilor și libertăților individuale, care să se modernizeze, lupta anti corupție să fie sprijinită de la cel mai înalt nivel, iar cetățenii români să aibă posibilitatea să se realizeze aici în România.

Azi, Iohannis comite ultimul act de trădare din drama pe care a servit-o poporului român, dând puterea pe mâna caracatiței PSD. Începând de astăzi, după desemnarea lui Ciolacu, Iohannis arată că nu a fost altceva decât un cal troian al PSD, nu a fost altceva decât un mincinos care și-a bătut joc de toți oamenii cărora le-a făcut promisiuni și după ce s-a văzut cu al doilea mandat în buzunar le-a călcat în picioare.

Noi suntem parlamentarii Forţa Dreptei. Acest simulacru de negocieri care are loc acum, în care PSD este chemat de Iohannis cu băieţii de serviciu din PNL în acelaşi timp, nu are nicio legătură cu voinţa românilor. Noi suntem oamenii care nu am trădat electoratul, noi ne-am menţinut cuvântul dat, care avem obraz, bun simţ, onoare, care vom face tot ceea ce depinde de noi ca ceea ce s-a promis în 2020 să fie respectat. Categoric vom vota împotriva unui guvern condus de PSD şi de un premier PSD, cu atât mai mult cu cât pentru noi Ciolacu este chintesenţa tuturor relelor PSD de la Revoluţie până astăzi şi vom continua bătălia indiferent de cât de puternici par astăzi cei care îşi bat joc de români“, a spus Ludovic Orban, citat de presa națională.

Recent, liderii PSD de la centru, în frunte cu Ciolacu, i-au adus omagii baronului Arsene, după ce acesta fusese condamnat și fugise din țară pentru a scăpa de pușcărie. Detalii în articolul de mai jos:

Omagiu pentru infractorul Arsene la alegerile PSD Neamț. Ciolacu: ”Vreau să-i mulțumesc lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemțeni”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.