Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt si membru in Comitetul Executiv al PSD la nivel national, a fost condamnat in prima instanta pe 4 aprilie 2022, la 8 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, pentru 3 fapte de coruptie. Imediat dupa condamnare, Marcel Ciolacu, presedintele PSD, îi recomanda lui Arsene, ceva mai voalat ce-i drept, sa faca un pas în pas in spate din functiile detinute in partid. Ieri insa, dupa mai bine de o luna de la condamnarea lui Arsene, Ciolacu a declarat ca o decizie in ce-l priveste pe Arsene, va fi luata peste vreo luna de zile, in forurile superioare ale PSD, cand se va convoca un Consiliu National pentru alegeri in filialele judetene si locale din teritoriu.

Întrebat dacă liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, se mai bucură de susținerea sa în condițiile în care a fost condamnat în primă instanță la 8 ani și 4 luni de închisoare, Ciolacu a răspuns: ”Eu ca si presedinte PSD o sa iau o decizie impreuna cu colegii mei cum este corect. Niciodata nu ati vazut ca am urcat pe necazul altui coleg si nici nu am sa o fac si nu o sa o fac nici de aceasta data”.

Marcel Ciolacu a mai spus că din 2020, sondajele indică o tendință de scădere a percepției publice despre corupția din PSD. „In urma unor sondaje, am vazut ca din 2020 a coborat aceasta tendinta in care romanii credeau ca PSD este cel mai corupt partid. Pana la urma este o victorie si o modificare a perceptiei, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa combatem cu aceeasi tarie, in contiaaure, acest flagel al coruptiei.

Declaratiile lui Marcel Ciolacu pe acest subiect, de la minutul 10:

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Ce conteaza ce zice justiția despre hotii din psd? Conteaza ce horarasc sefii hotilor și perceptia curvelor si analfabetilor din psd.

  2. Până la o hotarâre definitivă, hotul beneficiaza de prezumția de hoț nevonovat care mai are de furat. Stim asta , zi-ne altă poveste ! Cum sa te urci tu pe “necazul” unui hoț dovedit? Tu urca-te pe necazul cetatenilor furați de hoții pe care îi aperi ca nu cumva să fie bagați la pușcărie! APASA-I !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.