Dupa ce a depus juramantul pentru cel de al doilea mandat de deputat PSD de Neamt, Ciprian Serban crede ca in urmatorii 4 ani va avea sansa sa continue proiectele incepute pentru nemteni si pentru a oferi siguranta unui trai mai bun, asa cum au promis PSD-istii in campania electorala.
Ciprian Șerban:Continuitate, responsabilitate, onoare 
Dragi nemțeni, ceremonia depunerii jurământului, în prima zi din noul mandat de deputat, vine cu cele mai profunde sentimente de prețuire, devotament și loialitate față de voi și de încrederea voastră, acordată echipei #PSDNeamț.
Acest mandat îmi oferă șansa și onoarea de a continua proiectele începute și, împreună cu colegii mei din #PSD, să lupt, în Parlamentul României, pentru a vă oferi siguranța unui trai mai bun, acces liber și neîngrădit la educație, dreptul la servicii medicale gratuite, moderne și sigure, pentru înlăturarea nedreptății și discriminării, pentru protejarea nemțenilor în fața abuzurilor, pentru a susține întreprinzătorii români.
Vă mulțumesc vouă, colegilor mei primari, care prin implicarea și sprijinul necondiționat ați făcut posibilă continuarea susținerii din Camera Deputaților a proiectelor de modernizare și dezvoltare a județului Neamț ! Vă rămân alături și sper ca împreună să putem construi cât mai mult pentru comunitate.
Dragi nemțeni, rămâneți lângă mine și vă aștept la biroul meu parlamentar din Piatra Neamţ – Str. Republicii nr. 17, pentru a-mi împărtăși, în continuare, problemele voastre și a găsi împreună modalități de rezolvare.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.