”O zi de sărbătoare umbrită de impostori”, este remarca amară făcută de fostul subprefect USR de Neamt, Florin Zaharia, in ziua in care se sarbatoresc 30 de ani de existenta a Consiliului Judetean Neamt.
Zaharia se refera actualul presedinte al CJ Neamt si la cei doi vicepresedinti: Ionel Arsene- condamnat in prima instanta la 8 ani si 4 luni de inchisoare, Dragos Chitic- condamnat in prima instanta la inchisoare cu suspendare si la Madalina Ciubotaru- trimisa in judecata dupa devalizarea Statiunii Negulești, unde aceasta a fost directoare. ”Astăzi se dorește a se sărbători 30 de ani de existență a Consiliului Județean Neamț, o instituție ce, teoretic, ar trebui să ajute la dezvoltarea județului, la a aduce bunăstare în casele cetățenilor.
De-a lungul timpului, multi dintre cei care s-au perindat la conducerea acestei instituții s-au ales cu dosare penale, unii chiar cu condamnări. Tentația borcanului cu miere a fost prea puternică, iar cetățenii nu au mai avut parte de bunăstarea promisă de către dregătorii județului.
Dar niciodată până în prezent nu am avut ocazia să fim conduși de o echipă cu probleme juridice grave în totalitatea ei. Doi din cei trei au deja condamnări în primă instanță, cel de-al treilea cu câteva dosare penale la activ, deci cu șanse să întregească echipa condamnaților.
Deși, cu asaltul asupra justiției din partea noii guvernări, PSD-PNL, de fapt același partid unic al corupților, ne putem aștepta la unele surprize.
Între timp se continuă construcțiile de drumuri, poduri, șosele de centură, spitale, dar în mare parte doar pe hârtie și în postari pe Facebook, că sunt multe guri de hrănit în partidul unic și nu prea rămân bani pentru lucrări”, transmite Florin Zaharia.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.