Consiliul Județean Neamț va aloca 30.000 de lei pentru o gală de box (Campionatul Național de Box pentru Seniori și Cadeți) care va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, în perioada 5-12 noiembrie.

Proiectul de hotărâre este inițiat de interimarul Ion Asaftei, pus și susținut de PSD Neamț în fruntea CJ Neamț. Conform referatului de aprobare semnat de Asaftei, banii se dau la cererea Federației Române de Box, însă ajung în două tranșe, în conturile Fundației ”Boxul Nemțean”, urmând să fie cheltuiți pe premii sau onorarii. În schimbul sumei, printre alte obligații, Federația Română de Box se angajează ”să promoveze imaginea județului Neamț și a Consiliului Județean Neamț în cadrul evenimentului prin intermediul mass-media”. Asta înseamnă o avalanșă de poze și ode, cu Asaftei și cu PSD-iști în prim plan.

Desigur, faptul că se alocă bani pentru o manifestare sportivă, nu este deloc de condamnat, ba chiar din contra. Dar, ar fi interesant de văzut cum explică Asaftei- PSD, că pentru echipa de fotbal CSM Ceahlăul nu s-au putut da bani, însă pentru Federația Română de Box, s-au găsit bani instant.

Proiectul de hotărâre:

pr 2

I.C. 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.