Astazi, la Consiliul Judetean Neamt, presedintele Arsene a participat la o dezbatere cu operatorii din turism din Neamt, potrivit unui comunicat de presa:

”Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a intâlnit astăzi cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului.

„Am organizat azi la Consiliul Judetean Neamt o dezbatere cu proprietarii de hoteluri, pensiuni si ai agentiilor de turism din judetul Neamt avand tema “Sa dezvoltam impreuna turismul nemtean”. Interesul reprezentantilor acestui domeniu m-a bucurat, semn ca exista dorinta din partea acestora ca turismul in judetul nostru sa se dezvolte. Avem potential, avem oameni capabili sa faca turism, trebuie doar sa existe si vointa. Din partea mea si a Consiliului Judetean exista deschidere catre realizarea de proiecte in acest domeniu, care sa puna judetul Neamt nu doar pe harta turistica a Romaniei, ci si a Europei”, Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.

 

Principalele subiecte dezbatute in cadrul intalnirii s-au referit, in primul rand, la programul de dezvoltare turistica a judetului Neamt pe termen scurt, mediu si lung, precum si participarea comuna la Târgul de turism de la Romexpo din luna noiembrie și oportunitatea organizarii unui Targ de Craciun la Piatra Neamt.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.