Pentru prima data in ultimele 8 luni, tvmneamt este destinatarul unui comunicat de presa de la Consiliul Judetean Neamt, reusind astfel sa-si justifice salariul si Adrian Niță, seful comunicarii lui Arsene. Nu este exclus nici sa fi ajuns comunicatul la noi din vreo eroare, dar oricum ar fi, bucurosi îl publicam.

Din declaratia lui Ionel Arsene prinsa in comunicat, reiese ca presedintele CJ Neamt nu a mai folosit astazi BMW-ul X6 pentru a merge la serviciu, pentru ca institutia a aderat cu trup si suflet la campania „Vinerea Verde“, lansata de Ministerul Mediului. Astfel, astăzi, 12 martie, majoritatea angajaților instituției a renunțat la mijloace de transport poluante, se arata in comunicat. Acestia ar fi mers la serviciu cu trotineta, bicicleta sau cu autobuzul. „Consiliul Județean Neamț susține inițiativa Ministerului Mediului și sunt bucuros că angajații au fost de acord să înlocuiască, astăzi, mașinile personale cu mijloacele de transport alternative: bicicletă, trotinetă, transport în comun, mers pe jos sau mașini electrice. Este un pas mic dar important și prin acestă campanie demonstrăm că ne putem schimba viziunea despre transport, contribuim la reducerea poluării și suntem un exemplu pentru copii, pe care îi încurajăm să mergă mai mult pe jos. Este o acțiune, la care am decis să aderăm fără nicio ezitare!“, a declarat Ionel Arsene, conform comunicatului CJ Neamt.

Interesant ar fi de vazut ce se intampla daca pe viitor îl prinde ”Vinerea verde” pe Arsene in drum spre sau dinspre Bucuresti, unde își are locuinta de lux. Îl ține trotineta atatea sute de kilometri?

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.