Consiliul Județean anunta ca o nouă ediție a Galei Dynamite Fighting Show. „Bătălia Moldovei“ se va da la Piatra Neamț, la Sala Polivalentă, pe 27 septembrie 2019.

   Comunicat de presa, CJ Neamt: Județul Neamț va găzdui, cu susținerea financiară a Consiliului Județean, o nouă ediție a Galei Dynamite Fighting Show, eveniment care va avea loc la Piatra Neamț, pe 27 septembrie, la Sala Polivalentă.
Astăzi a avut loc o conferință de presă, susținută de către Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky (selecționeri ai unor echipe formate din câte cinci sportivi care vor intra în ring pe 27 septembrie), vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Laurențiu Cristinel Dulamă, și Gheorghe Paisa, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț. Ei au oferit informații despre gala susținută de către Consiliul Județean Neamț.
„Anul trecut, Gala Dynamite Fighting Show a avut un succes imens. Niciodată, Sala Polivalentă din Piatra Neamț nu a fost atât de plină și ne dorim ca și de această dată să fie la fel. Municipiul Piatra Neamț oferă infrastructura necesară găzduirii unui astfel de eveniment și de bucurăm de sprijinul financiar al unor instituții, printre care se numără Consiliul Județean Neamț. La această ediție avem bucuria de a ne fi alături unul dintre cei mai mari luptători K1 din lume, Remy Bonjasky, de trei ori campion mondial, care pe lângă faptul că aduce sportivi de renume din străinătate pentru a intra în ring la acest eveniment, a răspuns afirmativ și pentru un alt proiect pe care îl vom derula în școli și licee din Neamț! Vrem să stopăm violența în unitățile de învățământ și ne vom întâlni cu elevii, cu care vom discuta liber despre acest fenomen, despre sport, despre disciplină și necesitatea de a duce un mod de viață sănătos. Gala de pe 27 septembrie va fi un eveniment de anvergură națională și internațională și le mulțumesc tuturor consilierilor județeni pentru că au aprobat organizarea ei la Piatra Neamț“, a declarat Cătălin Moroșanu, luptător K1.
Remy Bonjasky, multiplu campion mondial, s-a declarat fericit că a ajuns în județul Neamț, despre care a spus că este foarte frumos și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va avea loc Gala Dynamite Fighting Show. De asemenea, își dorește să se întâlnească în perioada următoare cu tineri din școlile nemțene, cu care să discute despre pasiunile sale și despre necesitatea reducerii violenței în școli.
Laurențiu Cristinel Dulamă, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, și-a exprimat dorința de a se repeta succesul Galei de anul trecut și a pus accent pe promovarea județului pe plan național și internațional, prin găzduirea acestui eveniment. „Consiliul Județean Neamț pune din nou umărul la reușita unui eveniment de amploare. Vom fi martorii unei manifestări de notorietate, care va avea în prima plan doi oameni importanți la nivel mondial în lumea artelor marțiale de contact, precum Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky. În 2018, în afara spectatorilor din Neamț, ne-am bucurat de prezența a foarte mulți împătimiți ai acestui sport, veniți la spectacol și din alte județe ale țării și chiar de peste hotare“, a declarat vicepreședintele Laurențiu Cristinel Dulamă.
Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a susținut dintotdeauna sportul de performanță și a urmărit promovarea județului pe plan național și internațional. „Având în vedere avantajele aduse de acest eveniment, care atrage mii de participanți din România și de peste hotare, Consiliul Județean sprijină organizarea Galei din nou la Piatra Neamț. Este o onoare pentru noi ca după succesul manifestării din 2018, nume cunoscute pe plan mondial în ceea ce înseamnă lupte K1 să își dorească să intre în același ring. Îmi doresc ca iubitorii acestui sport să se bucure de un nou eveniment de excepție și noi să reușim să susținem financiar cât mai multe astfel de proiecte care aduc plus imagine județului Neamț“, a declarat președintele Ionel Arsene.
În 2018, municipiul Piatra Neamț și județul Neamț au fost promovate la nivel național și internațional prin clipuri de prezentare și prin transmiterea în direct a întregii gale de către două posturi de televiziune importante la nivel național. În social-media, impactul postărilor a atins 3,8 milioane de utilizatori unici, impactul total ajungând la 11,2 milioane în cele 60 de zile de la anunțul evenimentului.

(P)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.