Dupa ce a aparut de nicaieri o demisie semnata de Madalina Ciubotaru, vicepresedinta CJ Neamt, aceasta face acuzatii grave. Neaga faptul ca si-a dat demisia si afirma ca hartia respectiva ar fi fost intocmita de ea in alb, insa o avea intr-o mapa cu mai multe alte documente, care i-ar fi fost furata. Intre timp, demisia a fost inregistrata la Registratura CJ Neamt, deocamdata, nu se stie de cine.

Cum astfel de mape nu se tin acasa, la partid sau in masina, se intelege ca documentele ar fi fost furate din biroul de la CJ Neamt. „O aveam pregatita din timp, in ideea in care ma implicam in alt proiect si deveneam incompatibila. Este deja depusa la Registratura o alta adresa de a mea, anterior, in care anuntam faptul ca mi-au fost sustrase mai multe documente, o mapa intreaga, inclusiv aceasta hartie”, a declarat Madalina Ciubotaru pentru vestea.net. Se ridica astfel intrebarea, daca CJ Neamt a devenit sat fără câini, din moment ce pot dispărea documente dintr-un birou, si nu orice birou, ci acela al vicepresedintelui CJ Neamt.

Acuzatiile Madalinei Ciubotaru sunt extrem de grave, si ar trebui ca autoritatile competente, sa demareze o anchetă in regim de urgenta, pentru a se stabili cine, cum si de ce se joaca de-a demisiile in CJ Neamt, institutia administrativa a judetului.

Intr-o postare pe facebook, Madalina Ciubotaru mai face si alte precizari, vizavi de demisia inregistrata la Registratura CJ Neamt fara ca ea sa aiba habar si afirma ca va sesiza organele comptente. ”În urma situației neplăcute provocată de depunerea la registratura Consiliul Județean Neamt a unui document ce reprezintă demisia mea doresc sa aduc următoarele precizări: respectivul document nu reprezintă voința mea și nu a fost depus de către mine.

Am cerut sprijinul Secretarului General al Județului pentru a identifica persoana care a depus in numele meu acest document. Imediat ce voi afla cine a fost artizanul acestei mizerii, va voi aduce la cunoștință atât dumneavoastră cât și organelor competente!”, mai transmite vicepresedinta CJ Neamt.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

 1. Dl Corfu, nu este plauzibila varianta aceasta.
  Scumpa noastra roznoveanca,asa e invatata sa sa completeze zilnic cate-o demisie ca sa nu uite data, asta e model roznovean, ca la caminul de batrani, unde le avea si antedatate.
  Hai puiu,hai acasa, hai spre Roznov.
  Genuuuucuuuuu unde esti tata?

 2. Ha, ha, ha!
  E asa greu de compus o demisie? Se scrie cu hieroglife, cu chirilice?
  De asta trebuie scrisă în avans?
  Hai, că râd și curcile.
  De fapt, la cât de proști sunt locuitorii acestui județ, nici conducătorii nu pot fi mai presus.

 3. I voylu Mădă! Dl Ionut, aveti ceva vesti despre puisor ? Este valabila demisia? Nu de alta dar avem aproape 4 zile de cand o tinem in chefuri si acordeoane la aflarea vestii ca Madalina se intoarce acasa.
  Hai puiutuuuu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.