O avarie Apaserv a produs pagube însemnate pe o proprietate privată dar și pe un versant din apropierea acestei proprietăți.

Este vorba despre clădirea fostului Motel Bicaz, care a ars în urmă cu aproape doi ani, în prezent, proprietatea fiind preluată de un întreprinzător privat din oraș, care urmează să o transforme în cămin pentru vârstnici.

O conductă Apaserv de pe versantul din spatele clădirii, s-a spart încă de joi, 8 februarie. A doua zi, au apărut în spațiul public primele imagini cu cascada formată în urma avariei, însă până în această dimineață (13 februarie), nu a intervenit nimeni.

Între timp, fostul motel a fost inundat, iar versantul pe care s-a scurs apa, a luat-o la vale. Din fericire, la baza versantului există un zid din beton, care cel puțin pe moment, a limitat efectele alunecării de teren, provocată de tonele de apă care s-au infiltrat în sol în cele 5 zile cât a curs apa din conducta avariată.

În această dimineață, o echipă Apaserv lucra la fața locului. Proprietara clădirii afectate, urma să ceară ajutor la 112, iar potrivit directorului Vlad Angheluță, în baza raportului de intervenție al pompierilor, Apaserv va suporta despăgubirile.

Ionut CORFU (sursa foto- martor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.