Actualizare: Vezi AICI! Clădirea care se prăbușește peste oameni în P. Neamt, este a Ministerului Muncii. Proprietarul nu poate fi sancționat

Stirea initiala: O familie cu copii a fost la un pas de o tragedie in aceasta seara, in centrul orasului Piatra Neamt. La câteva secunde după ce au trecut pe trotuarul din fata fostei Case de Pensii, o bucata dintr-un balcon s-a desprins si s-a prabusit pe trotuar. Cladirea este situata in intersectia strazii Calistrat Hogas cu B-dul Republicii, vizavi de magazinul Orange, zona fiind foarte circulata, in aproape orice moment al zilei, mai ales in zilele de sfarsit de saptamana.

Nu s-au inregistrat victime si numai norocul a facut sa nu vorbim la aceasta ora despre o tragedie. Incidentul s-a produs in jurul orei 19:30. Imaginile transmise redactiei tvmneamt de familia in cauza, au ajuns si la ISU Neamt, fiind trimis in zona un echipaj de pompieri. Responsabili pe disciplina in constructii, sunt cei de la Politia Locala, insa pana in aceasta seara, nimeni nu a observat in ce stare de degradare este cladirea devenita pericol public.

In cladire a functionat Casa de Pensii pana în urma cu cativa ani, cand a fost retrocedata, iar in prezent este nelocuita (Rectificare- 29 august: cladirea este in proprietatea Ministerului Muncii si apartine tot Casei de Pensii Neamt).

În jurul orei 20:30, la fata locului era un echipaj de pompieri ISU

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Chiar zilele trecute, copilul meu m-a întrebat ce este în clădirea asta puse. Fantome?
    Probabil, după știut rețetă, orice ruină bine plasată, e mină de aur, proprietarii așteaptă degradarea ca apoi să demoleze și să vândă locul. Buricul târgului, na!

  2. Un oraș ruinat .Așa e și fostul club al Tineretului, unde dansam in tinerețe, fostul tribunal, posta mare, ruinele de la CEC, Plantavorel, groapa de lângă Plantavorel, cinema Cozla, și câte altele . Aici pe colt era anticariatul unde doamna Stefan avea cele mai bune cărți pe vremuri, era mereu cu zâmbetul pe buze și cu cărți bune, site deosebire de librarii unde erau numai opere alese ale lui Ceaușescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.