Clovnul bulai (intentionat fara majuscula), deputat de Neamt in Parlamentul României, o comite din nou. Dupa ce l-a luat in deradere pe Isus Cristos chiar in ziua de Craciun, dupa ce a țopăit pe net de bucurie ca Papa si-a dat acceptul ca homosexualii sa poata intemeia familii si infia copii, dupa ce a urlat ca din gura de sarpe ca vrea cenzură la TVR, astazi, de Ziua Poetului National si de Ziua Culturii Nationale, accidentul politic iulian bulai, îl batjocoreste si pe Mihai Eminescu.

Intr-o postare pe facebook, USR-istul care este si presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, pretinde intr-o evidenta nota ironica si zeflemitoare, ca daca Mihai Eminescu ar fi trait, ar fi fost USR-ist prin asumarea dezideratelor acestui partid antiromanesc si anticreștin, iar in incheiere, îi transmite ”La multi ani, Mihai!”, ca si cum Eminescu ar mai fi in viata, si îi multumeste pentru o pretinsa ”mostenire”, intelegandu-se ca Mihai Eminescu ar fi lasat in urma lucruri nu tocmai pe placul USR-istilor.

Iata postarea lui bulai, originar din comuna Tămășeni, judetul Neamt:

Conform propriului CV, inainte sa ajunga deputat în Romania, bulai si-a castigat existenta in Oslo (Norvegia), adunand sticle din tomberoane si facand-o pe clovnul pe strazi. Revenit in tara natala, Bulai a fost pus in 2016 pe listele USR Neamt la Camera Deputatilor, insa nu a reusit sa obtina un numar suficient de voturi pentru a ajunge deputat. Norocul lui a fost la redistribuire, intrand in Parlament la limita. De aici i s-a tras si porecla rostita pentru prima data de Ionel Arsene, ”deputat din resturi”.

”Deputatul din resturi” a reusit sa obtina un al doilea mandat de parlamentar si la alegerile parlamentare din noiembrie 2020, pe listele aceluiasi partid de factura extremista, care ulterior, a preluat guvernarea României alaturi de PNL.

Comentariile publicului la postarea lui de astazi sunt extrem de critice, internautii fiind efectiv oripilati de acest nou atac al alesului poporului, la un simbol României, asa cum este considerat Mihai Eminescu, al carui geniu este recunoscut si la nivel international. Iata cateva exemple din cele peste 1.400 de comentarii

CÂND NUMEȘTI TÂMPIȚI LA CULTURĂ
Deputatul USR Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaților, a ținut să îi ureze „la mulți ani” lui Mihai Eminescu, și a afirmat că acesta ar fi fost USR-ist dacă era astăzi în viață.
Nenea Bula…i, n-ar fi fost userist, bre, că el a iubit o femeie. Și a iubit-o rău de tot! Vai de mămăliga ta! Câtă cultură ai tu, mă? Era să mai zic o prostie acuma, dar iau block.

 

Bai baiete,incerci sa te bagi in seama..dar esti un penibil!Mi-e rusine ca esti din judetul Neamt..
Don Bulă, daca ar fi trait Eminescu ar fi fost cel mai vocal hetero si pro-normalitate de care ai fi auzit vreodata! Discursul tau PROfund arata clar ca nu ai habar de cine a fost el! Esti la polul opus al geniului eminescian, dar si al normalitatii, don Bulă (i). 🙂
Tratamentul pe azi…?
Râs și panaramă, monșer! Nu știu ce bagi, dar e marfă de calitate!
Ați fi fost în mare încurcătură, pentru că poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!”
Bulache tata iarasi ai gresit pastilele. Lasa ca le nimeresti tu pe alea bune, nu-i problema !Oricum sa-ti dea Domnul sanatate ca sa ne distrezi in continuare!
E absolut deplasată postarea
Dacă trăia Eminescu, te trimitea la psihiatru
Cu toata dragostea, nu mai fuma iarba d-aia contrafacuta, made in china, nu vezi ce perle scoti? Schimba si tu distribuitorul
Bă băiatule, la trecutu-ți mare, mare viitor: într-o zi vei fi personaj de benzi desenate, vor râde copiii de tine
Ma indoiesc, Mihai și-a spus si atunci si ar fi spus si acum parerea lui despre politicienii care se catara pe statuia lui pentru interesele lor mici: ”Iar deasupra tuturora va vorbi vrun mititel,
Nu slăvindu-te pe tine… lustruindu-se pe el
Sub a numelui tău umbră. Iată tot ce te aşteaptă.
Ba să vezi… posteritatea este încă şi mai dreaptă.
Neputând să te ajungă, crezi c-or vrea să te admire?
Ei vor aplauda desigur biografia subţire
Care s-o-ncerca s-arate că n-ai fost vrun lucru mare,
C-ai fost om cum sunt şi dânşii… Măgulit e fiecare
Că n-ai fost mai mult ca dânsul. Şi prostatecele nări
Şi le umflă orişicine în savante adunări”(Mihai Eminescu, Scrisoarea I)

 

E mult mai distractiv aici decat la Andrei Caramitru pe pagină. Acolo te îngrozești de câte spume la gură se fac, aici mori de râs. Bre, Bulai, vorbește și tu cu Caramitru să-ți mai împrumute din conturile fake de admiratori că prea se cacă toată lumea în freza ta pe aici.

 

Dacă Eminescu trăia azi, te făcea praf în vreo gazetă online. Adevărul e că trecuseră deja câteva zile de la ultima penibilitate a ta, un record.

 

Stimabililor nu mai dați vine pe etnobotanice și iarbă. Nu poți debita atâtea tâmpenii oricât de drogat ai fi. Omul e pe câmpii de la natuă.

 

Greșești amice! Ar fi spus următoarea frază: „Cine ține cu streinii ,mânca-i-ar inima câini„!!!Boule

 

Te trimitea sa mai faci putina scoala, gangavule! Voi nu meritati sa ii pomeniti numele, n-aveti dram de respect pentru el si pentru cultura in general!Stai jos si taci!

 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.