Tot mai multi indragostiti isi semneaza legamantul de viata la Casa Casatoriilor din Piatra Neamt. Conform statisticilor, in primele 4 luni din acest an, la Oficiul Starii Civile din Piatra Neamt au fost oficiate 93 de casatorii, cu 15 mai multe fata de perioada similara a lui 2014. La polul opus, in perioada analizata, neintelegerile familiale au dus la destramarea mai multor casnicii. La SPCLEP Piatra Neamt au fost depuse pentru solutionare 15 dosare de divort pe cale adminstrativa, cu 5 mai multe decat in perioada similara a lui 2014.

Loredana Popescu – Sef Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Piatra Neamt

„Din cele 15 dosare depuse pentru divort, 11 au fost solutionate, 3 sunt in lucru, iar ultimul s-a clasat. A existat un cuplu care s-a razgandit in ultimul moment si nu s-a mai separat. E important de stiut ca si in acest caz, procedura este dificila. Cei in cauza sunt chemati de mai multe ori in anumite intervale de timp, pentru a fi siguri de hotararea luata”

Pietrenii care vor sa se casatoreasca sunt asteptati pentru depunerea cererilor, la ultimul etaj de la Forum Center, in fiecare zi, de luni si pana vineri, intre orele 9 si 11. Dosarele trebuiesc aduse cu 10 zile calendaristice inaintea oficierii casatoriei. Zilele cele mai aglomerate pentru depunerea actelor sunt joia si vinerea. Cununiile au loc la Oficiul Starii Civile de pe strada Republicii, ori in sediul Primariei. Ca noutate, conducerea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Piatra Neamt a solicitat Primariei posibilitatea oficierii casatoriilor intr-un spatiu aflat la ultimul etaj de la Forum Center Piatra Neamt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.