La aceasta ora orasul piatra- Neamt se afla sub avertizare meteo, cod portocaliu de inundatii. Primarul Dragos Chitic a convocat o sedinta de urgenta pentru a se stabili eventualele masuri ce vor trebui luate in cazul producerii de inundatii. Totodata, s-a pus la dispozitie un numar de telefon pentru cetatenii care vor avea nevoie de ajutor.

Comunicat de presa Primaria Piatra- Neamt:

”În urma  avertizării meteo – cod portocaliu de precipitații în intervalul 11 octombrie ora 18 – 12 octombrie ora 20 pentru județul Neamț, Primarul municipiului Piatra-Neamț Dragoș Chitic a convocat astăzi în ședință de urgența persoanele cu responsabilități de intervenție în cazul producerii unor evenimente cauzate de fenomenele meteorologice.

În cadrul ședinței au fost trecute în revistă utilajele, materialele și echipamentele pentru intervenții care sunt pregătite. De asemenea, au fost formate echipele ce pot interveni în caz de urgență.

Toate zonele care prezintă un potențial risc sunt monitorizate, pe toată perioada atenționării meteo, de către reprezentanții Poliției Locale și cei ai Biroului pentru Managementul Situațiilor de Urgență.

Pe toata perioada atenționării meteo cetățenii au la dispoziție  numărul de telefon  0748146751, unde pot sesiza situații de urgență.

În acest moment nu sunt probleme deosebite în municipiul Piatra-Neamț; pe măsura evoluției fenomenelor meteorologice vom reveni cu informații suplimentare.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.