Fratele lui Ciorhan Vlad, baiatul inecat sambata in canalul Bistritei in Piatra- Neamt, a fost implicat in urma cu doi ani, intr-o poveste asemanatoare, cand un baiat de 13 ani a murit inecat tot in canalul Bistritei. Coincidentele detaliilor celor doua povesti, sunt oarecum ciudate, iar tragedia de atunci a generat un scandal monstru, pentru ca cei doi copii erau fugiti de zile bune din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Alexandru Roşca, fara ca cineva sa fi anuntat autoritatile. (Vezi detalii AICI)

Asadar, in urma cu doi ani, in luna august 2015, la 112 s-a anuntat ca un baiat in varsta de 13 ani a cazut in canalul de aductiune a Bistritei, la Pangarati. S-a reusit scoaterea copilului din apa si s-au inceput manevrele de resuscitare, insa acesta e decedat la UPU. La fata locului a fost gasit Ionut Ciorhan, in varsta de 14 ani, care a spus ca baiatul cu care fugise de la casa de copii a alunecat si a cazut in apa. Declaratiile lui Ciorhan, in materialul video de mai jos, realizat la fata locului de tvmneamt.ro:

La vremea respectiva s-a mers pe ipoteza ca Ciorhan sa-l fi impins pe baiatul inecat, insa nimeni nu a putut dovedi asta, neexistand martori. In sprijinul acestei teorii stateau declaratiile celor din Centru care spuneau ca Ciorhan Ionut avea dese tulburari de comportament iar in scoala se vorbea ca este doar o chestiune de timp pana ca Ionut sa provoace o nenorocire. (Vezi AICI materialul de la vremea respectiva)

Nu vrem sa insinuam nimic, ci doar sa remarcam aceste coincidente stranii, a doua povesti trase parca la indigo, in care au fost implicati doi frati, Ionut Ciorhan si Vlad Ciorhan. Ambele inecuri s-au produs in canalul de aductiune a Bistritei, victimele erau aproape de aceeasi varsta, evenimentele au avut loc in aceeasi perioada a anului. In cazul lui Vlad martorii spun ca acesta l-a impins pe baiatul de 14 ani, iar in cazul fratelui sau din urma cu doi ani, s-a mers pe aceeasi supozitie, cu singura diferenta ca Vlad a sarit sa-l ajute pe cel care l-a impins si si-a pierdut viata si el, insa pe fond, detaliile ambelor tragedii raman cam aceleasi.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dupa comportamentul pe care il avea Vlad Alexandru,e tot posibilul sa se fi intamplat asa ceva…Baiatul trebuia trimis demult la o scoala de corectie,dar cum asa ceva nu exista in Romania decat una singura in zona Arges,care e supraaglomerata,a fost tolerat asa in scoala si in societate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.