Teatrul Tineretului din Piatra- Neamt a ajuns un fel de agentie de turism pentru sindrofiile PSD Neamt. Sambata (15 decembrie), la o pensiune din comuna Tazlau, aproximativ 300 de membri PSD Neamt (parlamentari, primari, consilieri judeteni, etc.), in frunte cu Ionel Arsene, au petrecut Craciunul in avans, cu focuri de tabara, cu bucate alese din porci sacrificati la fata locului si cu cete de colindatori si uratori.

Potrivit unor surse TvmNeamt, tot sambata, in jurul amiezii, in autocarul Teatrului Tineretului din Piatra- Neamt, urcau cateva zeci de persoane, cu destinatia ”Taierea porcului” de la Tazlau. Erau membri din organizatia de pensionari ai PSD Neamt, dar si colindatori in frunte cu Costache Lupu, special trimisi la Tazlau pentru a intretine atmosfera la petrecerea PSD-istilor nemteni. Teatrul Tineretului se afla in subordinea CJ Neamt unde taie si spanzura dupa bunul plac, inculpatul Ionel Arsene. Daca pentru sarbatorirea celebrei actrite simbol a Romaniei, Draga Olteanu Matei, nu s-a putut organiza o manifestare/spectacol la TT pentru ca nu avea cine sa apese pe intrerupatoarele sistemului de lumini, iata ca acum se gaseste autocar cu sofer pentru petrecerile PSD.

În centrul imaginii, la microfon, Ionel Arsene, la ''Taierea porcului'' la Tazlau
În centrul imaginii, la microfon, Ionel Arsene, la ”Taierea porcului” la Tazlau, alaturi de ceata de colindatori care au ajuns la petrecere cu autocarul TT

Costache Lupu, administratorul Bazei Hipice din Piatra- Neamt a confirmat informatia si a declarat pentru TvmNeamt ca in total, in autocarul TT au fost cateva zeci de persoane, iar transportul dus-intors Piatra Neamt- Tazlau plus o stationare de cateva ore bune la Tazlau, a costat mai nimic, adica 300 de lei. Costache Lupu spune ca pretul a fost platit Asociatia Ecvestra, apoi a revenit spunand ca a pus si el jumatate, insa nu a putut preciza cine a incasat banii: CJ Neamt sau Teatrul Tineretului. Afirmatiile lui in ceea ce priveste plata pentru transportul cu autocarul TT nu prea stau in picioare pentru ca a spus ca el si ceata lui de colindatori au mers la Tazlau la invitaita CJ Neamt, deci e cam greu de crezut ca dupa ce au prestat program artisitic, au mai si platit transportul.

Inca nu am reusit sa aflam in mod oficial cum au stat cu adevarat lucrurile pana la urma, iar motivele sunt cat se poate de intemeiate, dar deloc surprinzatoare pentru judetul Neamt, judet efectiv confiscat de gașca lui Arsene: la PSD Neamt nu exista niciun fel de comunicare, nu ai pe cine sa suni, nu ai cu cine sa vorbesti, Teatrul Tineretului are un director plecat su saptamanile peste hotare, comunicarea lipsind cu desavarsire, iar la CJ Neamt nu ni se mai raspunde la telefon de luni de zile, desi una dintre ”mimozele” lui Arsene incaseaza bani grei din taxele si impozitele nemtenilor, facandu-se ca se ocupa de relatia cu presa (si implicit cu cetatenii) de pe postul de purtator de cuvant.

In orice caz, daca este adevarat ca o cursa de 70 de km dus-intors cu ditamai autocarul costa 300 de lei, toti nemtenii trebuie sa stie ca pot beneficia de oferta Teatrului Tineretului, valabila probabil doar in perioada sarbatorilor. Deci cine are de mers cu uratul prin judet pe la prieteni si pe la rude, o poate face cu autocarul TT, la pret de TAXI.

Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Ionel Arsene)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.