”Doreii” fac din nou boacane. Unul a incendiat o combina dupa ce a sudat fara sa se asigure ca o face in siguranta, iar un altul a incendiat un autoturism care a ars aproape complet, dupa ce taiat cu flexul fara sa ia masuri de precautie, potrivit unui comunicat ISU Neamt:

Joi, 06.07.2017, la ora 14:16, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un utilaj agricol(combină) în satul Davideni, comuna Ţibucani. Pentru localizarea și stingerea incendiului, au fost mobilizate următoarele forțe și mijloace: o autospecială de stingere cu apă şi spumă încadrată cu cinci pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ, doi pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Păstrăveni şi trei pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ţibucani.

Prin intervenţia promptă şi eficientă a forţelor, a fost limitată propagarea flăcărilor la întregul utilaj agricol.

În urma evenimentului au ars cca. 100 kg resturi vegetale aflate în buncărul combinei.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,sudare fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor”.

Tot joi, 06.07.2017, la ora 11:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în satul Luţca, comuna Sagna. Pentru localizarea și stingerea incendiului, au fost mobilizate următoarele forțe și mijloace: o autospecială de stingere cu apă şi spumă încadrată cu cinci pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

În urma evenimentului a ars autoturismul în proporţie de 95%.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,tăiere fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor”.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.