ISU Neamt a distribuit astazi cate 200 de combinezoane de protectie pentru cadrele medicale de la UPU Piatra Neamt si pentru personalul de la Ambulanta Neamt. Totodata, au mai fost distribuite echipamente de protectie si pentru alte institutii din judetul Neamt. ”Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț a direcționat astăzi, 09 aprilie 2020, următoarele echipamente astfel: 300 buc/combinezoane de protectie ISU Neamt, 200 buc/ combinezoane de protectie SAJ Neamt, 30 buc/combinezoane de protectie DSP Neamt 200 buc/combinezoane de protectie SJU Piatra Neamț- UPU, 10 buc/ combinezoane de protectie Centrul de Transmisii județean, 1000 buc/combinezoane de protectie SJU Piatra Neamț.
5800 buc / măști de protecție cu 3 pliuri ISU Neamt, 23.800 buc/măști de protecție cu 3 pliuri Casă de Asigurări de Sănătate, 15.900 buc / măști de protecție cu 3 pliuri DGASPC.
Echipamentele au fost achiziționate prin intermediul IGSU, iar măștile au fost primite donație din partea SC DANTE INTERNATIONAL SA (EMAG)”, informeaza ISU Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.