Comunicat de presă: Protopopiatul Piatra Neamț în colaborare cu Complexul Muzeal Național Neamț și în parteneriat cu Corul „Evanghelismos” și Corala „Camena”, organizează în ziua de duminică – 14 mai 2023, ora 13,30 – un eveniment de comemorare a victimelor din temnițele comuniste, ocazionat de ziua dedicată lor – 14 mai.

Locul desfășurării este la Troița (Sf. Cruce) dedicată martirilor din temnițele comuniste situată în Parcul Central al municipiului Piatra Neamț.

Acest eveniment are ca punct de pornire rugăciunea pentru sufletele celor adormiți, care se va continua cu un program artistic-religios, respectiv cântări interpretate de cele două coruri și luări de cuvânt: Primarul municipiului, directorul Complexului Muzeal Național Neamț, Pr. Prof. Păvăleanu Vasile (Parohia Mărăței I), Pr. Protopop Valentin Tofan

Adresăm tuturor credincioșilor invitația de a participa, alături de preoții din Protopopiatul Piatra Neamț la acest minunat moment religios și cultural din agenda evenimentelor duhovnicești care au loc în orașul nostru.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.