Doi “revolutionari” au avut un comportament abject, ieri, 22.12.2105, la ceremonia de comemorare a eroilor revolutiei din decembrie `89, care s-a desfasurat ca de fiecare data, la monumentul din fata Prefecturii Neamt.

poza

Cei doi au adresat injurii si jigniri catre doi cameramani de la doua posturi de televiziune locale, din Piatra- Neamt. Totul a inceput cand operatorii de imagine, si-au instalat aparatura langa grupul de revolutionari, printre care erau si Ionel Martin si Mircea Covataru, ei devenind deodata “incomodati” de prezenta presei si sub pretextul ca nu pot vedea ceremonia, au invitat pe cameramani sa-si gaseasca alte locuri, “revolutionarii” fiind prea importanti ca sa acorde presei privilegiul de a sta langa domniile lor, relateaza stirineamt.ro .Cand s-a incercat sa li se explice ca nu sunt deloc incomodati, cei doi “mari revolutionari”, au devenit agresivi in limbaj si au jignit operatorii”

“Sa-i faci monument lu` tac-tu ba! Tu nu ti-ai luat in bot una asa ca lumea”, sunt doar doua exemple din limbajul celor doi “luptatori pentru democratie si libertate a presei”, limbaj care se poate observa pe filmarea facuta la fata locului, de jurnalistul de la site-ul mai sus amintit, care a fost pe faza si a reusit sa surprinda cateva cadre.

Si ca sa confirme inca o data ca ei sunt un fel de “zmei”, cei doi au avut acelasi tupeu, astazi ,cand au fost contactati de reporterul TVM, pentru a li se cere un punct de vedere, referitor la cele intamplate in cadrul unei ceremonii care ar fi trebuit sa fie solemna:

    Ionel Martin:”Si ce vrei sa fac eu acum, daca am injurat?”

    Mircea Covataru:”Ei na! Mare lucru. Auzi? Stiu eu, esti omul lui Trapiel. Te-a platit sa scrii rau despre mine.

Reporter:”Domnule Covataru, sunteti filmat cand jigniti, filmarea este publica”

   Mircea covataru: “Scrie ba ce vrei! Du-te-n…!”

Reprezentantii revolutionarilor din Neamt, s-au aratat foarte indignati de ceea ce s-a intamplat ieri, unii dintre ei fiind martori la scena.

   Iulius Trapiel- revolutionar si consilier local:” Cei doi sunt contestati de revolutionarii din Neamt. Dezaprob in totalitate comportamentul lor de ieri. Nu se face asa ceva.”

  Iulian Stanescu- revolutionar:”Cum sa faca asa ceva? Revolutionarii nu fac asta. De fapt… care revolutionari? Ca Mircea Covataru, cand a aflat pe 22 decembrie 1989, ca spre Piatra- Neamt  vin blindate de la securitate ca sa contracareze revolutia, a fugit si n-a mai auzit nimeni de el. El e revolutionar?”

Adrian Grosu- revolutionar, ranit de sase gloante la Bucuresti:”Doamne fereste! Am vazut si eu scena. Dezaprob in totalitate ce au facut cei doi. Eu mai am si acum doua gloante in mine si ei imi spun ca sunt revolutionari? Nu au facut nimic pentru a merita acest titlu. Am vazut ce s-a intamplat. Cand duceau coroana am remarcat ca se cam  clatinau. Am simtit miros de alcool dinspre grupul in care erau cei doi. Probabil consumasera ceva.”

Cam astia sunt cei doi “revolutionari de carton”, care in`89 dadeau bir cu fugitii, iar acum nu mai incap in piete si pe strazi si care au tot felul de privilegii, acordate pe fapte inchipuite, sau pentru ca au strigat “Jos Ceausescu!” dupa ce dictatorul fusese deja executat. Credem ca ar fi de bun simt, ca astfel de personaje, sa nu mai aiba ce cauta la manifestarile viitoare, oricare ar fi ele, pentru ca arunca o pata neagra asupra a ceea ce ar trebui sa insemne eroii revolutiei si de asemenea, autoritatile sa se autosesizeze si sa amendeze pe “luptatori” pentru tulburarea linistii publice.

Ionut Corfu

 

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.