Atitudine jenanta, batjocoritoare si revoltatoare in acelasi timp, a companiei Apaserv, aflata in subordinea lui Ionel Arsene.

O buna parte a comunei Gîrcina nu mai are apa potabila de o luna si jumatate, iar in restul comunei, apa este furnizata portia, cateva ore pe zi, indeosebi seara. Apaserv a aflat insa abia astazi, sau s-a facut ca nu stie pana in aceasta dupa-amiaza, cand a emis un anunt in care locuitorii din Gîrcina sunt avertizati ca e avarie si ca nu vor avea apa pana maine. ”Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă întreruperea

furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă începând de astăzi 16.09.2020 ora 21,00 până joi 17.09.2020 ora 10,00 în Comuna Gârcina”, se arata in anuntul transmis presei astazi, la ora 12:30.

Pe 10 august, cand deja erau 4-5 zile de cand gîrcinenii nu mai aveau apa, Ionel Arsene si-a luat casca de instalator in cap, o vesta reflectorizanta, s-a tras in niste poze si clipuri video langa o groapa sapata de Apaserv, si pe post de erou salvator, a anuntat pe ”nemtenii mei” ca gata. A intervenit el in persoana si problema s-a rezolvat. Nu s-a rezolvat nimic, pentru ca în Gîrcina apa nu a mai venit de atunci, iar pe unde mai curge cate un pic, are gust si e tulbure (Mai multe amanunte, AICI: Instalatorul Ionel şi avaria la apă)

Gurile rele spun ca de fapt Apaserv ar face niste jocuri politice murdare, pentru a avantaja candidatul PSD la primaria Gîrcina, oprind apa intentionat, in speranta ca oamenii vor crede ca nu au apa din cauza actualului primar. Nu bagam mana in foc ca e asa, dar daca adevarul este altul, asteptam reactia Apaserv sau CJ Neamt, care sa demonstreze contrariul.

Reamintim ca pe 3 septembrie, intr-o conferinta de presa sustinuta la Apaserv, Ionel Arsene i-a transmis prefectului George Lazar, ca daca mai critica Apaserv, îl trosneste de nu se vede. ”Dacă am să mai văd o dată că prefectul județului Neamț își permite să abordeze subiectul Apa Serv, o să-l troznesc de nu se vede! Cum își permite el să vorbească despre Compania Județeană Apa Serv, când el nu știe cu ce se mănâncă managementul la compania asta de apă?”, spunea Arsene pe 3 septembrie, în  apararea companiei unde l-a pus director pe un angajat al firmei celebrului cumatru, Ginel Vlasie.

Ionut CORFU (sursa foto: Monitorul de Neamt)

Arsene Lazar

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.