CJ Neamt a ramas la acelasi nivel de comunicare comunistoid, consacrat de PSD Neamt. Sub conducerea baronului inculpat pentru fapte de coruptie, Ionel Arsene, Consiliul Judetean Neamt nu mai comunica prin mijloacele de manual, adica prin comunicate de presa, ci pe pagina de facebook a ”iubitului conducator”, pe model ”Consiliul Judetean sun eu”. Asa anunta CJ Neamt si intrarea in paine a noului director de la Spitalul Judetean Neamt, pe numele lui, Alexandru Filimon, care a participat de unul singur la un concurs pe care surpriza… l-a si castigat.

Ieri, Filimon a semnat contractul de management in biroul lui Arsene, conform pozelor puse de baron pe facebook.

In anul 2018, Filimon a mai participat la un concurs pentru functia de director al spitalului, insa nu a reusit sa se impuna in fata medicului Codrut Munteanu, care a demisionat ulterior, dupa ce a nu a mai facut fata presiunilor mafiei din spitalul controlat de CJ Neamt.

Alexandru Filimon este patron de firma de imobiliare, iar apropiatii lui spun ca o perioada buna a fost in Canada, de unde in urma cu 7-8 ani a revenit pe plaiurile natale mai mult de nevoie decat de voie, dupa ce a intrat in niste mari incurcaturi financiare, de ordinul sutelor de mii de dolari canadieni, motiv pentru care a intrat in atentia Fiscului din Canada.

Nici in Romania nu a dat dovada de mari abilitati manageriale, afacerile lui in imobiliare, fiind destul de slabe ca randament, insa probabil ca se va descurca mai bine sa administreze cea mai mare unitate medicala din judet. Dupa revenirea din Canada, noul director al spitalului ar fi trecut si printr-un divort, din motive care cel putin din punct de vedere moral, nu l-ar recomanda niciodata pentru functia in care tocmai a ajuns.

Chiar si asa, Arsene spune ca ”Îmi doresc din tot sufletul să fie un început de bun augur și prin eforturile pe care le va depune domnul Alexandru Filimon, susținut de colegii săi din echipa managerială și ai Consiliului de Administrație, spitalul din Piatra Neamț va funcționa cât mai bine și va deveni ceea ce am vrut dintotdeauna – o unitate în care pacienții se simt în siguranță, iar cadrele medicale își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții”. Partea cu ”pacientii în siguranta” suna destul de cinic, avand in vedere ca in urma cu mai putin de 2 luni, in Spitalul Judetean Neamt au murit arsi de vii, 10 pacienti.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.