Parlamentul României, Camera Deputaților

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Este începutul sfârșitului pentru mafia din pădurile României!

Noul Cod Silvic trebuie pus în aplicare, cu toleranță ZERO pentru defrișările ilegale

 

București, 21 mai 2015

 

Democrația, transparența și cinstea au învins jocurile ascunse ale unor politicieni liberali care, în ultimele săptămâni, au dus o campanie acerbă de promovarea a intereselor celor care au defrișat codrii României. În urma votului final de ieri din Camera Deputaților, noul Cod Silvic va deveni o realitate, soluția de care România avea nevoie pentru a-și proteja și reînvia pădurea.

 

Ca și inițiator al noului Cod Silvic, precum și ca deputat care ieri am votat pentru adoptarea acestui act normativ, doresc să îi asigur pe nemțenii pe care îi reprezint, dar și pe toți românii, că victoria de ieri din Parlamentul României este una pe care o datorăm copiilor noștri, generațiilor viitoare.

 

Prin noile reglementări, autoritățile pot, în sfârșit, să controleze și să sancționeze defrișările ilegale, furtul de masă lemnoasă și monopolul exercitat de anumite companii private în pădurile României.

 

Am convingerea că votul final de ieri ieri a fost ultimul pas pe care l-am avut de făcut pentru ca noul Cod Silvic să intre în vigoare. Acest act normativ rezultat în urma unei îndelungi dezbateri publice și parlamentare trebuie pus în aplicare cu toleranță ZERO pentru defrișările ilegale, pentru toți cei care fac rău pădurii și nouă, ca țară.

 

Este începutul sfârșitului pentru mafia din pădurile României!

 

Liviu Harbuz

 

Deputat PSD

Vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.