Primarul PNL al comunei Tarcău obține noi fonduri guvernamentale

Comunicat de presă- PNL Neamț: Dănuț Fîrțală, primarul comunei Tarcău, a semnat, împreună cu Adrian Veștea, ministrul liberal al Dezvoltării, un contract de finanțare în valoare de 12,36 milioane lei (circa 2,5 milioane euro). Fondurile vor fi alocate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și vor fi folosite pentru modernizarea unor drumuri de interes local din comună.

”În județul Neamț se vede din ce în ce mai bine implicarea și seriozitatea primarilor liberali. Sunt primari care știu ce au de făcut, primari care au scris proiecte și au accesat fondurile pe care le au la dispoziție, indiferent că vorbim de programul ”Anghel Saligny”, fonduri europene sau alte fonduri guvernamentale. Un avantaj este și faptul că funcționăm ca o echipă solidă, unită și fiecare, fie că vorbim de colegii mei parlamentari Eugen Țapu-Nazare și Laurențiu Leoreanu, de mine, de alți colegi, sprijină aceste proiecte. Felicitări domnului primar Dănuț Fîrțală pentru această nouă reușită de care va beneficia întreaga comunitate”, a precizat George Lazăr, președinte PNL Neamț.

Această nouă finanțare înseamnă un nou pas concret pentru dezvoltarea comunei și va contribui semnificativ la creșterea standardelor de viață ale locuitorilor.

”Aveam mare nevoie de fonduri pentru modernizarea drumurilor comunale, de aceea mă bucur că toate eforturile pe care le-am întreprins nu au fost în zadar și s-au concretizat. Orice leu atras înseamnă proiecte de investiții, creșterea calității vieții, mulțumirea locuitorilor din Tarcău. Doar prin investiții serioase vom reuși să dezvoltăm comunitatea și și să reducem presiunea de pe bugetul local, mai ales că nu am majorat taxele și impozitele locale. Mulțumesc colegilor din PNL Neamț care au sprijinit și acest proiect, le mulțumesc și locuitorilor din comuna Tarcău pentru încredere”, a precizat și Dănuț Fîrțală, primarul comunei Tarcău.

Cu acest nou contract de finanțare, PNL Neamț demonstrează în continuare că este interesat exclusiv de dezvoltarea județului Neamț și a comunităților locale.  Este vital să atragem cât mai multe din fondurile puse la dispoziție, de aceea sprijinim toate proiectele de investiții. Biroul de presă al PNL Neamț

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.