Comunicat de presă- PSD Neamț: Moșul și echipa PSD Roman, daruri de Crăciun pentru copiii de la Centrul “Iubire și Speranță”

Luni, 18 decembrie, a fost o zi deosebită pentru cei peste 30 de copii minunați care frecventează Centrul “Iubire și Speranță” din Roman, dar și pentru social-democrații din municipiu.

Moșul cel bun a poposit mai întâi la sediul organizației, unde și-a umplut tobla de cadouri pentru aceste suflete inocente, de care se ocupă zi de zi, cu dăruire, părintele Popovici. De aici, împreună cu elevi, tineri, doamne și domni din cadrul PSD Roman, a pornit spre Fundație, pentru a pune câte un zâmbet pe fețele prichindeilor și câte o fărâmă de speranță la un viitor mai bun, în sufletele lor.

Prezent a fost și primarul de Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț și președinte interimar al PSD Roman. De asemenea, acestei frumoase initiative a Elenei Tabacariu- președinta OFSD Roman, i s-a alăturat și Carmen Elena Nastasă- președinta femeilor social-democrate din județ.

“Cu atitudine pozitivă și dedicare, am creat armonie în comunitatea noastră. Acțiunile speciale au fost ca versurile unei poezii, iar gazda noastră distinsă, Pr. Mihăiță Popovici, a fost dirijorul inimilor generoase. Am reușit să creăm o amintire plină de iubire. Inimile noastre au dăruit cu sinceritate, aducând bucurie și slavă divinității, iar acest gest profund nu caută răsplată”, spune Elena Tabacariu- președinta OFSD Roman.

Copiii au cântat colinde, iar inocența lor a uns cu o bucurie ușor amară sufletele social-democraților. La final, i-au îmbrățișat de musafiri (care nu le erau deloc străini- vin deseori la ei, la centru) și au primit darurile bine-meritate.

Pentru că… fiecare copil merită dragoste, îngrijire și șansa de a visa cu ochii deschiși.

“Doamne, ce copii frumoși și ce părinte dedicat am întâlnit la Centrul >Iubire și Speranță< din Roman! Copiii s-au bucurat de cadourile primite, dar  cea mai mare bucurie cred că am avut-o noi… Ne-au cântat colinde, ne-au zâmbit, ne-au mulțumit și ne-au încărcat cu energie și lumină.

Respect și mulțumiri părintelui Popovici pentru tot ceea ce face, zi de zi, pentru aceste suflete inocente! Copii, să fiți cuminți, să ascultați și să învățati carte, ca să ajungeți oameni mari!”, transmite Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț și președinte interimar al organizației municipal.

Această activitate de suflet a echipei PSD Roman a fost desfășurată în cadrul campaniei de fapte bune “De Crăciun, Împreună!”- o inițiativă la nivel județean a președintelui Harpa, care se derulează pe parcursul lunii decembrie.  (link event: https://fb.me/e/1IUDHmS4a )

Împreună, facem diferența! De Crăciun și în fiecare zi!

Sărbători binecuvântate și mii de mulțumiri pentru altruismul de care dați dovață, dragi romașcani!

***

Comunicat de presă- PSD Neamț: Sute de nemțeni, la spectacolul caritabil De Crăciun, Împreună!

În seara de luni, 18 decembrie, Casa de Cultură a Sindidatelor din Piatra Neamț a găzuit un concert de caritate cu nobila misiune de a aduce zâmbete pe chipurile nemțenilor oropsiți de soartă.

Spectacolul a fost organizat de Carmen Elena Nastasă- președinta femeilor social-democrate din județ, cu sprijinul colegilor, în cadrul campaniei de fapte bune “De Crăciun, Împreună!”, demarată în luna cadourilor la inițiativa primarului orașului Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț.

Sute de oameni și-au ocupat locurile în sală, pe baza unei donații de 20 de lei. Timp de peste două ore, s-au încărcat cu speranță și energie pozitivă, din lumea magică a colindelor și a datinilor specifice sărbătorilor de iarnă, grație artișilor care le-au cântat și i-au încântat, pro-bono. Se cuvine să aducem mulțumiri trupei Bee Patrol, Valentina School Ballet, Comunitatea Elena Piatra Neamț, Next STAR, Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului”, Laurențiu Marian & Ansamblul de cântece populare „Nemțișorul”.

Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm că banii adunați în urma acestui spectacol vor fi folosiți pentru a oferi PC-uri unor copii de excepție din județul nostru, care provin din familii cu venituri modeste.

Vă mulțumesc, oameni buni, pentru că mi-ați fost aproape și pentru că apelul meu nu a rămas fără ecou.

De Crăciun, împreună, înlocuim lacrimile cu zâmbete!“, transmite Carmen Elena Nastasă.

O dată cu lansarea campaniei de fapte bune la nivel de județ, în luna decembrie, social-democrații au trecut politica pe plan secund și se dedică acțiunilor sociale/umanitare pentru a împărtăși căldura și speranța în comunitățile din Neamț.

Brazi împodobiți în spitale, proiecții de film și concerte de colinde, cadouri pentru copiii necăjiți, donații de PC-uri și… timp petrecut împreună cu nemțenii mai puțin norocoși – sunt doar o parte din ce au realizat social-democrații nemțeni în cadrul acestei initiative, până acum.

 „ Indiferent de furtuni și lovituri, social-democrația a rezistat datorită sprijinului poporului român. De aceea, campania >De Crăciun, Împreună!< vine din recunoștința noastră pentru cei care ne dau putere și încredere să mergem mai departe.

Aseară, la Piatra Neamț, am trăit magia Crăciunului alături de circa 500 de nemțeni din toate zonele Neamțului, inclusiv colegi primari și președinți de organizații, membri sau oameni fără culoare politică, dar cu dorința de a face BINE. Mulțumim din inimă tuturor pentru susținere, felicitări artiștilor, dar și colegei noastre, Carmen, pentru buna organizare a spectacolului caritabil!”, transmite Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președintele PSD Neamț, initiatorul acestei campanii de fapte bune.

Împreună, facem diferența! De Crăciun și în fiecare zi! (Link event: https://fb.me/e/1IUDHmS4a )

Sărbători fericite și mii de mulțumiri pentru altruismul de care dați dovadă, dragi nemțeni!

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.