Joi, 22 decembrie 2022, începând cu ora 18, la Cinema Mon Amour din Piatra Neamt, va avea loc un concert caritabil, sustinut de Filarmonica “George Enescu” din Botoșani, alaturi de Ozana Barabancea, tenorii de la DimmaS, Ana Maria Donose și Nicolae Voiculeț.
Evenimentul este organizat de primarul Andrei Carabelea, cu sprijinul presedintelui PNL Neamt, George Lazăr, iar banii din încasări vor ajunge la copii performanti la învățătură, dar care au posibilitati materiale reduse. Pretul unui bilet este de 100 de lei.
Am invitat pentru dumneavoastră Filarmonica “George Enescu” din Botoșani, să vă ofere un spectacol de zile mari, în apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului. Cel mai important, este un eveniment ce va servi unei cauze nobile: sprijinirea unor copii cu performanțe remarcabile, dar care nu au posibilități financiare.
Spectacolul va fi susținut de Orchestra Filarmonicii, acompaniată de Ozana Barabancea, tenorii de la DimmaS, Ana Maria Donose și Nicolae Voiculeț.
Întotdeauna, pentru reușita oricărui proiect, este de ajutor sa știi pe cineva care știe pe cineva care poate ajuta. De data aceasta îi mulțumesc pentru sprijin lui George Lazăr, căruia îi datorez prima discuție cu reprezentanții Filarmonicii, acum mai bine de o lună de zile.
Prețul unui bilet este de 100 de lei, dar vă asigur că spectacolul va face toți banii. Și toți banii din bilete vor merge către copiii de care vă spuneam mai sus. Un motiv în plus pentru a umple sala.
Așadar, vă invit să achiziționați bilete pentru spectacol de la următorul link și să promovați spectacolul. Pentru că și dumneavoastră sigur știți pe cineva care știe pe cineva care este interesat să fie de concertul excepțional de Crăciun, fie de evenimentul caritabil, fie de ambele.
Mulțumesc celor care cu dedicare și pasiune se implică în acest proiect pentru a pune la punct toate detaliile logistice: voluntarii de la Asociatia Sens Civic, Tânăr și Liber și Rock a Bite!”, transmite primarul Andrei Carabelea.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.