Directorul Apaserv, fostul prefect Vlad Angheluta a picat examenul pentru postul de… ati ghicit: director.

Intr-un document publicat in urma cu scurt timp pe site-ul Apaserv, scrie negru pe alb ca ultimii doi candidati ramasi in cursa (din 4 candidati initial), au fost picati la proba interviu, de altfel, singura proba legala din tot concursul.

Desi poate parea de domeniul fantasticului, respingerea celor dai candidati are menirea de a drege busuiocul, pentru ca acest concurs a fost o mascarada de la un cap la altul (Mai multe detalii, AICIConcurs cu dedicație la Apaserv? Câteva întrebări pentru actuala conducere)

In total au fost 4 candidati, iar doi dintre ei au fost respinsi inca din faza depunerii dosarelor, dupa ce unul dintre ei a cerut ca proba interviului sa fie inregistrata audio-video. Acestuia i s-a reprosat ca nu indeplineste conditia vechimii in domeniu, desi ocupase functii de conducere in Apaserv timp de peste 6 ani. Gaselnita a fost ca nu se poate considera vechime un munca, un concediu de crestere a copilului. Omul a contestat decizia in instanta, asa ca dupa ce gluma s-a ingrosat, Apaserv a decis ca e mai bine sa pice toata lumea examenul, inclusiv actualul director interimar, chiar daca prin asta se certifica faptul ca acesta nu este apt sa conduca ditamai compania.

Asadar, probabil ca va urma un alt concurs, pentru care Vlad Angheluta se va pregati mai bine si îl va castiga. Problema ramane insa, daca instanta va considera ca acest concurs care tocmai s-a incheiat, a fost organizat ilegal.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ipoteză de lucru: la așa popor, mândru conducători! După modelul Viorica, totul redus la scara noastră județeană condusă de un schimbător de monedă străină dintr-un târg anonim de provincie, s-a iscat mare „comiție”, vorba lu’ nenea Iancu, care ce să vezi, e formată din niște personaje (tot din recuzita lu’ nenea Iancu) care mai de care pitorești condusă de o prea cercetată penal (mare RAHAT, acest dulce turcesc, cu prezumția aia de nevinovăție!) care vroia să înscăunarea, să înșurubeze, un alt prelucrătoare de cauciuc, ex-prefect care n-a făcut nimic cât a fost interimar.
    Hai să fim serioși, ce a făcut nea Gelu & gașca lu’ Arsene în frunte cu Angheluță? Nimic! Iar compania e în groapă! Și e condusă nu de Angheluță ci de două madame, care mai de care cu aspirații de Romana Plumb (că tot a fost ministră peste companiile de apă)!
    Nea Angheluță, cică ești economist, nu? De ce naibii compania e varză? În doi ani și jumătate n-ai pus și tu de-o reformă? Băi nea Gelu, cum îl consiliezi pe nea Arsene? Numai bani pentru biserici și număratul renumeratiei din CA-uri????
    Ajung să spun că Penalti & Ivanov chiar erau profeșioniști!(sic!)
    O zi frumoasa tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.