Liceenii indragostiti de poezie sau de arta fotografica pot participa la Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Elevii se pot inscrie accesand www.licart.ro. LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasa, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Ministerul Tineretului. Aceasta noua editie a concursului de arte LicArt, a 14-a, este condusa de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.
Tinerii pot, astfel, deveni licartisti, inscriindu-se in competitie, la una sau la ambele sectiuni – poezie si fotografie (cu categoriile alb-negru, portret si diverse).
Liceenii vor avea sansa de a merge intr-o Tabara de Creatie. Potrivit organizatorilor, toti finalistii vor merge o saptamana la munte, la work-shop-uri si distractie! Si, foarte important, participantii pot fi remarcati de una dintre personalitatile marcante din domeniile fotografic si literar care sprijina acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemneaza castigatorii.
Prin toate componentele sale, concurs si comunitate, LicArt ramane, in aceasta perioada dificila pentru cultura si arta, printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi, dupa cum au punctat organizatorii

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.