La Apaserv, companie falimentară, controlată de CJ Neamț, a fost organizat un concurs pentru ocuparea funcției de director, în cel mai mare secret posibil. Potrivit vestea.net,  câștigătorul competiției la care a participat singur, este… Ați ghicit! Vlad Angheluță, omul PSD, navetist pe traseul Tg. Neamț- Piatra Neamț, cel care până în prezent a ocupat funcția de director interimar, cu un salariu de 7.000 de euro pe lună. Odată cu ocuparea funcției prin concursul secretizat, leafa lui Angheluță scade la jumătate, pentru că Apaserv este companie pe pierdere.

CJ Neamț a plasat organizarea concursurlui unei firme de profil care a făcut lucrurile ca la carte, după cum spun sursele noastre (invocăm surse pentru că, ca de obicei, nici CJ nici Apaserv nu au comunicat nimic despre acest subiect).

La concurs s-a prezentat un singur candidat, nimic deosebit în condițiile în care nicăieri în presă nu a apărut nicio declarație (nici de la Asaftei, președintele CJ, nici de la Angheluță, managerul interimar care în ultima conferință de presă a spus de 12 ori cuvântul „transparență”) despre subiect.

Candidatul solo a fost… Vlad Angheluță (ajuns cunoscut în spațiul public după ce a ocupat vreo 4 funcții din pixul generos al lui Ionel Arsene). Și, ca să vezi!, Angheluță a câștigat concursul. Așa că la începutul lunii octombrie (aproximativ pe data de 9 sau 10 – nu avem data certă că nici asta nu a comunicat nimeni) a fost semnat contractul cu managerul care a câștigat concursul”, scrie vestea.net.

După condamnarea și fuga infractorului șef al PSD Neamț, ”camarazii” lui care au preluat frâiele partidului și ale județului, spuneau că s-a terminat cu hoția și minciuna, și că PSD Neamț a intrat în era comunicării și a transparenței. Concursul de la Apaserv nu a fost anunțat nicăieri. Nici măcar câștigătorul nu a fost anunțat, nici de CJ Neamț, nici de compania falimentată de PSD.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.