Nemtenii pot participa, pana pe data de 15 ianuarie, la cele doua noi concursuri lansate de portalul Doxologia.ro, din cadrul Sectorului cultural si comunicatii media al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Este vorba despre concursul de eseuri „Sarbatori de iarna cu Hristos” si concursul de fotografie „Bucuria Sarbatorilor de iarna”, concursuri pe care organizatorii le dedica „tuturor celor care care Il au mereu in suflet pe Hristos, dar mai ales in aceste momente deosebite de sarbatoare”.

Cei care doresc sa se inscrie la cele doua concursuri, o pot face pana pe data de 15 ianuarie 2015, trimitand eseurile pe adresa eseu.doxologia@gmail.com, iar fotografiile pe adresa fotografie.doxologia@gmail.com.

Pentru concursul de eseu, concurentii trebuie sa trimita un text de aproximativ 2.000 de cuvinte pe tema amintita, insotit de datele de contact – cu mentiunea „Inscriere concurs eseu”, iar pentru concursul de fotografie trebuie expediate maximum doua fotografii, insotite de datele de contact – cu mentiunea „Inscriere concurs foto”. Evaluarea se va face in perioada 16 – 31 ianuarie 2015, doar materialele eligibile urmand a fi publicate pe portalul www.doxologia.ro. In desemnarea castigatorilor se va tine cont atat numarul de like-uri strans in aceasta perioada de fiecare eseu in parte (25% din punctajul final), precum si notele acordate de un juriu de specialitate. Castigatorii vor fi anuntati luni, 2 februarie 2015, pe portalul Doxologia. Realizatorii celor mai bune trei eseuri, respectiv fotografii, vor primi carti de la Editura Doxologia.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.