Un bărbat din Piatra Neamț a fost reținut de polițiști la Bacău. Acesta avea de executat o pedeapsă cu închisoarea pentru contrabandă cu țigări, faptă săvârșită în anul 2015, informează I.P.J. Neamț:

„La data de 6 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ  în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Bacău  au depistat  în municipiul Bacău, un bărbat, de 44 de ani, din Piatra-Neamţ, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Bacău la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

În fapt, la data de 29.11.2015,  bărbatul a fost depistat de poliţişti în trenul care circula pe ruta Suceava Nord – Bucureşti Nord, având asupra sa o cantitate de 52.980 ţigarete, fără timbru accizabil, creând bugetului de stat un prejudiciu în valoare de 30.594 lei.

Poliţiştii l-au condus şi încarcerat pe bărbat la Penitenciarul Bacău.”

Andreea LARGER

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.