În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat din Păstrăveni.

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Tîrgu-Neamț pe numele unui tânăr de 25 de ani, din Păstrăveni.

Cel în cauză era condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat și violare de domiciliu.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fălticeni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Fălticeni la o pedeapsă de un an și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Bărbatul, depistat pe raza orașului Tîrgu-Neamț, a fost condus și depus de polițiști la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.