Daniel Chitoiu a sustinut o conferinta de presa la sediul ALDE Neamt, in calitate de principal candidat la Camera Deputatilor, pentru judetul Neamt. Alaturi de el au fost Ioan Asaftei, candidat pe locul doi la deputati si Mihai Alexandru, care deschide lista la Senat, pe listele ALDE.

Chitoiu a amintit despre masurile bune care au fost luate de Guvernul Ponta, din care si el a facut parte si si-a exprimat convingerea ca astfel de masuri vor fi luate in continuare, daca ALDE va forma viitorul guvern alaturi de PSD.

Fostul ministru a spus ca va candida la Neamt pentru ca fost invitat sa faca asta si vrea sa demonstreze ca va putea face si in Neamt ceea ce facut in judetul Giurgiu, locul sau natal.

Chitoiu a declarat ca vrea sa reduca decalajul economic fata de restul tarii, in care se afla in acest moment judetul Neamt, prin facilitarea accesului la fonduri a companiilor mici si mijlocii: ”In orice stat din UE, accesul la fonduri se face foarte usor. La asta trebuie sa lucram noi. Nicio companie nu se poate dezvolta din fonduri proprii, nici macar companiile mari. Trebuie sa cream conditii pentru companiile mici si sa incurajam investitiile, nu neaparat cele straine. Trebuie sa cream conditii sa investeasca firmele cu capital romanesc. Am demonstrat cat am  fost in Guvernul Ponta, ca se poate face asta. Doar asa putem reduce decalajul economic din Neamt

Ioan Asaftei a tinut sa-i multumeasca in mod special lui Daniel Chitoiu ca a acceptat sa candideze pentru ALDE la Neamt si a dat asigurari ca judetul nu va avea decat de castigat de pe urma experientei fostului ministru: ”Va asigur ca Daniel Chitoiu a acceptat sa candideze aici la insistentele noastre. Nu a fost nimic altceva, asa cum s-a tot vehiculat. Nu au fost jocuri de culise, sau mai stiu eu ce altceva. Nemtenii au nevoie sa fie reprezentati in Parlament de un om ca domnul Chitoiu si se vor convinge ca alegerea ALDE Neamt a fost facuta in folosul lor”.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.