Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 39 de ani, după ce ar fi amenințat cu acte de violență o femeie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 44 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că a fost amenințată de două persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 39 de ani și soția acestuia, de 31 de ani, se aflau pe o stradă din Piatra Neamț, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat cu acte de violență o femeie de 44 de ani și un bărbat de 49 de ani, ambii din Piatra Neamț.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că bărbatul de 39 de ani este cercetat în alte două cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violență față de aceeași persoană vătămată.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.