Bătaie de joc, marca ApaServ S.A.”, strigă consilierul județean USR Laurențiu Crețu (rămas cam singurul care mai face opoziție în CJ Neamț), după ce Apaserv a publicat un anunț de angajare pentru un post de conducere, cu mai puțin de 24 de ore înainte de termenul limită de depunere a dosarului de înscriere. Dacă anunțul pentru postul disponibil a fost ținut ascuns până acum pentru că ar putea fi vorba despre o angajare cu dedicație, doar directorul Angheluță (PSD) ar putea explica. La un salariu de peste 7.000 de euro, nu ar fi prea mare efortul de a strica două vorbe, nu pentru presă, ci pentru plătitorii de taxe, impozite și facturi la apă. Explicații ar putea să dea și interimarul Ion Asaftei (urmașul lui Arsene) la șefia CJ Neamț, cel care se bătea cu pumnul în piept după preluarea funcției, că va reforma din temelii CJ Neamț, în subordinea căruia este și (gro)Apaserv, și îndemna presa să scrie mai cu patriotism despre nelegiuirile din județul patronat de Mafia PSD.
Compania Județeană ApaServ S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de “Șef Compartiment Management Integrat”. Atribuțiile principale: vreo 20 la număr, specificate.
Ce atribuție principală a uitat să ceară managerul acestei instituții care este remunerat cu 37000 lei în fiecare lună? Rapiditatea.
Da, rapiditatea ar trebui să fie cerința de bază a viitorului candidat, deoarece el trebuie să depună dosar cu șină și cerere de angajare online, completată atent cu pix albastru, doar până mâine, 07.07.2023, orele 12.00, în condițiile în care anunțul de angajare a apărut pe site-ul instituției astăzi, 06.07.2023, după cum observați în fotografia de mai jos”, spune Laurențiu Crețu- USR.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.