Peste 50.000 de euro a plătit CJ Neamț (255.000 lei) pentru un festival care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Tg. Neamț, anunță consilierul județean USR, Laurențiu Crețu. Prefectul PSD Adrian Niță și reprezentantul majorității PSD din CJ, Ion Asaftei (președinte interimar) au fost printre cei care au profitat de manifestarea organizată pe bani publici, pentru a puncta electoral de pe scena festivalului. ”În perioada 13-14 mai, la Tg. Neamț, s-a desfășurat o nouă ediție “Festivalul BZone Folk România”. Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, parte din colegii care se regăsesc în coaliția majoritară ce guvernează județul (adică formează majoritatea care “taie și spânzură” proiectele Consiliului Județean Neamț), au găsit din nou o modalitate de a se cățăra pe acest eveniment și de a se promova pe ei înșiși, ca fiind mari politicieni.
Pentru acest eveniment, locuitorii județului Neamț, au plătit prin CL Tg. Neamț 15500 ron și prin CJ Neamț 255000 ron. Nemțenii plătesc pentru spectacole realizate de cântăreți, după cum bine v-ați dat seama din numele festivalului și nu doresc să plătească pentru ca actorii de pe scena politică locală să se schimonosească fără rațiune, în căutare de voturi nemeritate”, transmite Laurențiu Crețu, unul dintre cei mai activi consilieri județeni când vine vorba despre derapajele majorității PSD.
Și liberalii au transmis ieri un comunicat de presă pe acest subiect. Detalii AICI Liberalii acuză: „Harpa, Niță și Asaftei, campanie politică pe bani publici la un eveniment din Târgu Neamț”
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.