Consilierul judetean PNL, Florin Hopsa, anunta concedieri masive la Troleibuzul SA si pune situatia dezastruoasa a societatii, in sarcina CJ Neamt. Hopsa remarca faptul ca pe lista celor concediati nu prea apar șefi si nici personal TESA. ”Moment istoric pentru nemțeni! Managementul catastrofal girat de IONEL ARSENE – consilier județean PSD, isi arata rezultatele la compania consiliului județean TROLEIBUZUL.
Conform Deciziei Consiliului de Administratie in urmatoarea perioada vor fi disponibilizate 46 de persoane: soferi, mecanici, strungar, carosier, ingrijitor, electricieni, dispeceri, etc…binenteles oamenii care duc greul in companie. Sefi mai putin chiar deloc iar membri Consiliului de Administratie principalii vinovati de dezastrul de la Troleibuzul vor incasa in continuare bine mersi in total aproape 2 miliarde lei vechi. Indrasneste sa crezi ca au distrus tot!”, spune Florin Hopsa.

Pana la aceasta ora, nici Troleibuzul SA, nici CJ Neamt nu au comunicat nimic oficial despre disponibilizarea a aproape jumatate dintre angajati, desi decizia a fost luata pe 1 noiembrie.

Hotararea Consiliului de Administratie, adoptata la propunerea directoarei societatii din subordinea CJ Neamt:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.