Prim vicepresedintele PNL Vrancea nu este singurul liberal care a dat bacul la 42 de ani si s-a facut de rusine cu notele obtinute. Liberalii au si in Neamț un activist de partid ”de toata isprava” care a dat Bac-ul tot la 42 de ani si a obtinut note de toata jena.

Daca ar fi fost un simplu membru de partid, poate ca nu era nimic de comentat, dar Ciprian Stan (foto jos alaturi de Ludovic Orban), caci despre el e vorba, este membru in biroul de coordonare PNL Roznov, este consilier local, ba chiar si liderul grupului consilierilor locali PNL din Consiliul Local Roznov si se viseaza chiar candidat PNL la primaria orasului Roznov.

Ciprian Stan provine din promotiile anterioare (deci nu este pentru prima data cand sustine examenul) si a dat Bac-ul la Liceul Teoretic din Roznov, iar notele obtinute spun totul: Matematica 1,00- Biologie/Anatomie 2,15- Română 3,90.

Cel care a picat bacul cu note rusinoase, este cunoscut ca un aspru critic al primarului orasului si are intotdeauna pareri si sugestii despre cum ar trebui administrata urbea, desi cu nota 1 la matematica, este greu de inteles și cum reuseste sa imparta pensiile prin oras, pentru ca el este si poștaș. Ba mai mult, cu nota 3,90 la romana, se recomanda a fi jurnalist si chiar corespondent Agerpres in judetul Neamt, dupa cum l-au auzit ieri colegii din consiliul local ca îi spunea unui arhitect care fusese invitat la sedinta ce tocmai se incheiase. Iar daca ar fi sa ne luam dupa nota de la Biologie/Anatomie, liberalul ar putea fi incadrat lejer la categoria celor despre care se spune in popor ca nu stiu nici cate urechi au.

Sigur ca astfel de exemple exista in toate partidele politice, nu numai la PNL, insa ar fi de bun simt ca atunci cand se întocmesc listele cu oameni care ajung sa controleze destinele unor comunitati intregi, sa se faca niste minime verificari si asupra capacitatilor lor intelectuale.

Citeste si

Limba română făcută praf. Viceprimar de oraș, în documente oficiale: ”intervine următoarele modificări”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Nu cunosc exact de ce CL local Roznov este împotriva aprobării celor circa două milioane de euro din fonduri europene pentru construcția unui nou corp de clădire la liceul din localitate!!! Este un subiect de presa dar este păcat ca nu exista aprobare din partea CL Roznov!!!! Poate primarul” fura” , ce ? Banii din fonduri sunt urmăriți ca si oul de sub cloșca! Noi la SAVINESTI deja am finalizat două proiecte!!! Mai avem două si nimeni din CL nu a fost împotriva!!!!!! Chiar este curios ce se întâmplă la Roznov!!!!
    ADMIN: In cele din urma, proiectul a fost aprobat

  2. 4 IULIE CEL MAI MARE PROTEST DIN TOATA TARA IESIM SA NU MAI STAM IN CARANTINA IZOLARE SI SA NU MAI PURTAM MASTI IN SPATII INCHISE CA NU EXISTA COROANA VIRUS SI N ICI NU A EXISTAT

  3. Mai mult respect va rog pentru domnii nostri politicieni, sunt persoane publice. Nu notele de la scoala ci abilitatile din nastere cu care acesti domni s-au nascut conteaza ca lideri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.