A 18-a edtitie a Festivalului de la Roznov „Datini din străbuni, obicei la oameni buni” , va avea loc cu ajutorul consilierilor locali PNL Roznov, dupa ce proiectul primarului Ciubotaru a fost sabotat chiar de consilierii locali PSD, partid din care si primarul face parte.

Intr-o sedinta extraordinara care s-a incheiat in urma cu scurt timp, consilierii locali PNL Roznov au votat si au aprobat proiectul primarului Ionel Ciubotaru. Si astazi, consilierii PSD si-au sabotat propriul partid si primar, lipsind de la sedinta, iar viceprimarul Hodor (PSD) s-a abtinut de la vot. Doar doi consilieri locali PSD au votat pentru, la fel si singura consiliera locala ALDE.

PNL-istii au dat astfel un exemplu de bune practici cand vine vorba despre interesul comunitatii, taind elanul razbunator al PSD-istilor din Roznov, care au raspuns comenzilor de la centru pentru a-l ”executa” pe primarul Ciubotaru, chiar cu pretul lezarii intereselor majoritatii cetatenilor. Dar cum tot raul e spre bine, PSD-istii au reusit totusi nu doar sa se faca de râs, ci sa si genereze un val de articole de presa care au crescut gratis cota Festivalului de la Roznov

Reamintim ca primarul de la Roznov a fost sabotat de propriul partid din ratiuni care miros de la o posta a razbunare politica. Detalii, mai jos:

PSD Neamț își sabotează propriul primar. Alianță PSD- PNL la Roznov, în scop de răzbunare politică

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.