Consilierii locali PNL-PMP au dovedit astazi ca sunt reprezentantii unei firme private (Rocom Central) in CL Piatra- Neamt, desi noi ne aducem aminte ca in iunie 2016 au fost votati de cetateni, deci ar trebui sa-i reprezinte pe ei si nu o firma privata in forul decizional al orasului.

Ei au respins suplimentarea ordinii de zi cu cinci proiecte ale consilierului local Catalin Misaila (ALDE) printre care era si cel care prevede trecerea strandului (administrat acum de Rocom Central) si cimitirelor in administrarea directa a primariei. Deci nu au vrut nici macar sa intre in dezbatere proiectele respective.

Misaila nu a abandonat demersul sau si va cere introducerea  proiectelor pe ordinea de zi si la sedinta de CL din luna noiembrie si in sedintele din fiecare luna daca va fi nevoie, pana cand acestea vor fi aprobate.

Potrivit sondajului de opinie care este acum in desfasurare pe site-ul nostru, 82% dintre cei care au votat, vor ca strandul sa treaca in administrarea primariei. Pana acum au votat aproape 800 de oameni. Sondajul va ramane functional si in perioada urmatoare.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.