Cât de priceputi sunt PSD-istii la administratie publică, s-a văzut în ultima vreme, mai ales la Piatra Neamt, unde consilerii PSD sunt pe cale să dea telegondola la fier vechi.

Situatia nu este foarte diferita nici în restul UAT-urilor din judet. De exemplu, consilierul Cichi (Cristian) de la PSD Alexandru cel Bun, tocmai a depus un Proiect de Hotarare pentru sedinta de CL de pe 14 decembrie, care a stârnit amuzamentul dar totodată și compasiunea colegilor aleși locali, care se mai pricep cât de cât la mersul treburilor într-o institutie ca primăria.

Domnul Cichi ar vrea ca banii pentru publicitate (anunțuri, articole de informare, etc.) pe care îi plătește primaria, să treacă mai întâi de un aviz al Comisiei Sociale, unde consilierul PSD este presedinte. Cu alte cuvinte, Cichi ar vrea sa fie și contabil și jurist și analist economic, și dacă se poate, și inspector de Curte de Conturi, si de ce nu, chiar primar. Cu ce se ocupă Comisia Socială, se deduce chiar din denumire, dar pentru cine este mai sărac cu duhul și nu înțelege, scrie chiar pe site-ul Primariei Alexandru cel Bun: învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecție copii, tineret, sport și turism.

Ce treabă are Comisia Socială cu banii pentru publicitate sau cu orice alte chestiuni contabilicești din primărie, ar trebui să explice chiar PSD-istul Cichi. Dacă poate, pentru că sigur va fi întrebat în ședinta de pe 14 decembrie. Iar în caz că îi mai vin și alte idei de Proiecte, dacă nu-l poate sfătui nimeni de la partid, ar fi bine să le dezbată mai întâi cu copiii de la grădinița din comună (că tot ține învățământul de Comisia Socială), de la care cu siguranță ar primi sugestii mult mai apropiate de realitate. Astfel, consilierii locali nu ar mai fi nevoiți să-și irosească timpul cu aberații social democrate.

Proiectul de Hotărâre initiat de PSD-istul Cichi Cristian:

Proiect

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.