Consilierul judetean Florin Vornicu (foto) este șeful aleșilor locali Pro România din Neamț. Vornicu a fost ales in functie ieri, in cadrul unei sedinte organizatorice de partid, in care s-a constituit Biroul Executiv Județean al aleșilor locali PRO România Neamț.
Ieri s-a constituit Biroul Executiv Județean al aleșilor locali PRO România Neamț.
În urma propunerilor făcute, colegul meu Florin Vornicu, consilier județean, a reușit să obțină încrederea delegaților din teritoriu și a fost ales în funcția de președinte.
Îi felicit pe toți colegii care au fost aleși în structura de conducere a Ligii Aleșilor Locali și am convingerea că fiecare vom contribui la dezvoltarea organizației județene astfel încât să ajungem cea mai reprezentativă și performantă organizație din țară!”, transmite Mădălina Ciubotaru, vicepresedinte CJ Neamt.
Florin Vornicu a intrat recent in politica, in anul 2019, cand s-a inscris in Pro Romania, fiind ales consilier judetean pe listele aceluiasi partid, la alegerile locale din septembrie 2020. Vornicu a coordonat campania electorala Pro Romania, pe Valea Muntelui.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.