Cam asa a justificat Constantin Iacoban, presedintele Consiliului Judetean Neamt, starea drumurilor din judet si a crezut ca cerandu-si scuze, craterele si podurile la care se fac niste cozi de kilometri, nu vor fi observate de catre delegatiile din mai multe tari, care participa la Festivalul de folclor Ceahlaul, delegatii care vor vizita judetul, dar vor merge si la Durau la Ziua Muntelui Ceahlau.

Declaratia de rasu`- plansu`, a fost facuta astazi, 31.07.2015, in sala de sedinte de la CJ, unde a avut loc intalnirea delegatiilor, cu organizatorii si cu presedintele Iacoban. In cuvantarea sa, Iacoban, fiind constient ca in zonele prin care vor trece oaspetii straini, drumurile arata ca dupa cutremur, a crezut ca spunand asta, va mai spala din rusine, insa n-a reusit, decat sa lase asistenta cu gura cascata, oaspetii intelegand si ei foarte bine, pentru ca discursurile au fost traduse in engleza.

“…si imi cer scuze daca atunci cand veti merge prin judet, veti mai gasi drumuri cu obstacole, dar… e de la vremea rea din ultimele zile”, a spus Iacoban, dand o tenta de umor avertizarii, crezand ca asa va “drege busuiocul”.

In acest context, un membru al delegatiei Sloveniei, nu a ezitat sa spuna ca a facut 24 de ore pana in Neamt, de vina fiind drumurile de la noi.

Probabil ca vizitatorii nostri, isi vor aminti aceste vorbe in drumul lor spre Durau, cand vor sta vreo jumatate de ora la semaforul de la podul de la intrare in Bicaz, sau cand vor avea senzatia de decolare, pe drumul de la Bicaz la Poiana Largului, cand vehiculul cu care se vor deplasa va trece prin denivelarile demne de un montagne russe.

Si daca tot avertizeaza asupra unor lucruri a caror rezolvare se poate gasi la el, Constantin Iacoban, ar fi putut atrage atentia delegatiilor, ca-si cere scuze si daca vor fi nevoiti, Doamne fereste!, sa ajunga pe la Spitalul Judetean. Doar ca acolo nu putea fi data vina pe vreme, nici macar in gluma.

Ionut Corfu

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Cam asa a justificat Constantin Iacoban, presedintele Consiliului Judetean Neamt, starea drumurilor din judet si a crezut ca cerandu-si scuze, craterele si podurile la care se fac niste cozi de kilometri, nu vor fi observate https://tvmneamt.ro/constantin-iacoban-avem-drumuri-proaste-in-judet-ne-scuzati-mai-sunt-obstacole-po… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.