Fostul presedinte al CJ Neamt si administratorul Autovest, Constantin Iacoban, demonteaza prejudecatile cu care unii dintre pietreni au intampinat candidatura lui Razvan Cuc la primaria Piatra Neamt, pe motiv ca acesta este originar din Bucuresti. Iacoban este de parere ca o gandire retrograda nu poate fi decat paguboasa si de neinteles pentru vremurile actuale si sustine ca o persoana poate fi un primar bun indiferent de locul în care s-a nascut. ”Știm cu toții că într-o lume civilizată, modernă, omul sfințește locul și nu invers.

Acest lucru se resimte pornind de la familie și ajungând la orice comunitate! Spun acest crez, ca de fiecare dată, pentru că acum avem și noi această șansă pentru municipiul nostru.

Eu, stiu că, Răzvan Cuc este un om de anvergură și bine pregătit!

O gândire retrogradă este de neacceptat pentru vremurile actuale, mai ales că acum suntem parte a marii familii europene. Un om poate fi un primar bun pentru Piatra-Neamț indiferent de locul în care s-a născut. Răzvan Cuc nu s-a născut la Piatra Neamț, așa este, însă asta nu înseamnă că nu va face mult mai multe decât alți primari cu rădăcini locale, pe care i-a avut orașul. Nu există nicio regulă în lumea asta care să spună că ești bun în administrația publică doar în orașul tău de baștină. Trebuie să ne intereseze, în primul rând, ce poate să facă un primar, dacă este pregătit, dacă are expertiză, nu dacă s-a născut sau nu în localitatea pe care vrea s-o conducă.

Sunt convins că Răzvan Cuc va dezvolta orașul Piatra-Neamț. Există soluții pentru toate problemele cetățenilor, pentru toate problemele din cartierele urbei, care nu sunt deloc puține.

Recunosc că m-am îndoit că Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, va putea să facă atât de multe pentru județul Neamț, să implementeze atât de multe proiecte și să aducă atât de mulți bani. De ce să nu reușească și Răzvan Cuc să facă aceleași lucruri pentru Piatra-Neamț? Investit cu încrederea noastră, sunt convins că va reuși!”, este mesajul transmis de Constantin Iacoban.

I.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.