Putem mânca cea mai ecologică și mai proaspătă hrană din lume, însă dacă nu știm să o combinăm corect, ne putem îmbolnăvi! Atunci când nu combinăm corect alimentele, mâncarea începe să fermenteze în stomacul nostru și corpul va scăpa de ea prin descompunere și eliminare, ceea ce presupune un consum foarte mare de energie!
 Oxy Clinique: Te invităm la consultațiile noastre de nutriție pentru a afla cum sa combini corect alimentele și pentru reeducare alimentară, atât pentru persoane care vor sa slabească, dar și pentru cele care își doresc un stil de viață sănătos!
Programări se pot face și la numărul: 0756 051 100

Adresa Oxy Clinique este Str. Mihai Eminescu, Nr. 8, Bl. D5, Sc. C, Parter, Ap. 73, Piatra Neamț (intrarea de pe str. Mihai Eminescu spre Restaurantul Paharnicul)

E-mail: contact@oxyclinique.ro

Pentru programari click AICI

Oxy Clinique ofera unele dintre cele mai inovatoare si eficiente terapii clasice, cu un spectru vast de aplicabilitate. Misiunea clinicii este de a oferi îndrumare și servicii terapeutice pentru o viață echilibrată și sănătoasă.

Urmând principiul ”Tratăm oameni, nu boli”, protocoalele și planurile de tratament sunt personalizate în funcție de particularitățile fiecărui pacient, respectând indicațiile medicilor specialiști.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.